O companie îți dă 3.300 de euro pe lună ca să te plimbi prin lume

FOTO: lenalindell20/Pixabay.com
FOTO: lenalindell20/Pixabay.com

O companie a lansat un concurs prin care caută doi prieteni care vor să se mute într-o țară din Europa și să călătorească gratuit în lume.

Este vorba despre compania aeriană low-cost Wow Air, iar țara este Islanda. Potrivit anunțului, cei doi câștigători vor primi un salariu lunar de 4.000 de dolari, echivalentul a aproape 3.300 de euro, dar și un apartament în capitala Reykjavik, de unde vor pleca apoi spre destinațiile pe care vor să le viziteze.

Pe site-ul companiei a fost lansată o competiție. Candidaților li se cer conturile de Instagram sau Facebook, precum și un link spre un clip video, de aproximativ 2 minute, în care aceștia să-și prezinte orașul natal.

Cei care vor fi desemnați câștigători se vor muta în Islanda între 1 iunie și 15 august. Din capitala Islandei vor călători în Europa sau în America de Nord, spre orașe precum Barcelona, Los Angeles, Stockholm sau New York.

Compania aeriană va acoperi toate cheltuielile de călătorie precum biletele de avion, cazarea și banii de cheltuială. Condiția principală este ca cei doi turiști să își documenteze călătoriile prin postări pe blogul companiei și pe rețelele de socializare și să livreze un conținut pentru cititori, cu sfaturi pentru călătorii low-cost.

Nu există nicio restricție în ceea ce privește țara de origine a candidaților. Înscrierile se fac până pe 14 mai, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 18 mai. Cei care vor fi desemnați învingători ai concursului vor avea la dispoziție două săptămâni pentru a-și face bagajele și pentru a se muta în Islanda.

FOTO: lenalindell20/Pixabay.com

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.