O companie aeriană caută însoțitori de zbor fără experiență în România. 1.200 € bonus de angajare

însoțitori de zbor ryanair locuri de muncă
Foto: ryanair.com

Compania aeriană Ryanair face recrutări în România pentru cele 100 de posturi de însoțitori de zbor disponibile în acest moment.

Candidatul ideal trebuie să fie muncitor, focusat pe client, să aibă o personalitate plină de viață, să fie flexibil și să aibă un pașaport valabil în Uniunea Europeană.

Până la sfârșitul anului, reprezentanții Ryanair vor organiza mai multe interviuri de angajare. Interviurile vor avea loc în următoarele orașe:

București – 25 noiembrie
Timișoara – 29 noiembrie
Cluj-Napoca – 13 decembrie
București – 15 decembrie

Pentru a participa trebuie să vă înregistrați AICI.

Nu este nevoie de experiență. După terminarea trainingului, contractul se încheie pe 3 ani.

Salariul este atractiv, iar compania oferă și un bonus de angajare de 1.200 de euro.

AICI puteți aplica și puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă.

Însoțitoii de bord vor lucra câte 5 zile consecutiv, urmate de 3 zile de pauză. De asemenea, ei beneficiază și de reduceri foarte mari la călătoriile în Europa.

AICI vă puteți înscrie la interviuri.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.