O companie aeriană caută însoțitori de zbor. Salariu mediu: 1.900 de euro

FOTO: Wikimedia Commons
FOTO: Wikimedia Commons

Compania aeriană Gulf Air, din Bahrain, anunță că angajează 25 de însoțitoare de zbor din România.
Potrivit anunțului, selecția pentru stewardese va avea loc la Cluj, sâmbăta viitoare, pe 13 august, la Grand Hotel Italia.

Potrivit Digi24.ro, salariul mediu pentru o stewardesa la Gulf Air este de 1.900 de euro. De asemenea, se oferă gratuite la cazare și masă, uniforme și transport către și de la locul de muncă.

În pachetul salarial mai intră și o asigurare medicală, asigurare în caz de accidente și 36 de zile de concendiu pe an.

Se caută persoane care se îndeplinească următoare condiții: vârsta minimă de 21 ani, studii liceale finalizate, fluenţă în limba engleză (scris și vorbit), aspect plăcut, greutate proporţională cu înălţimea, înălţime minimă 160 cm, disponibilitate imediată de relocare abilitate de a înota 50 de metri, fără tatuaje, pierce-uri sau cicatrici la vedere.

Persoanele interesate să participe la eveniment trebuie să completeze un formalar AICI şi să trimită la adresa de email recrutare@rsc-consulting.ro CV-ul Europass în limba engleză şi o poză full body până în data de 10 august 2016.

Bilete de avion. Londra – oferte de la 20 de euro

https://greatnews.ro/bilete-de-avion-helsinki-racoare-finlandeza-cu-doar-100-de-euro/

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.