O companie aeriană angajează însoțitori de zbor. Ce calități se cer

Compania Wizz Air anunță că este în căutarea de însoțitori de zbor pentru București, Cluj Craiova, Iași, Timișoara și Târgu Mureș.

Intervirurile vor avea loc la Hotelul Ramada Plaza, din nordul Bucureştiului, pe 19 ianuarie şi la Hotelul Internaţional din Iaşi, pe 21 ianuarie, la ora 09.00, cu CV-ul în limba engleză, o scrisoare de recomandare şi două poze recente.

Compania Wizz Air recrutează însoţitori de zbor pentru Bucureşti, Cluj, Craiova, Iaşi, Timişoara şi Târgu Mureş.

Candidații trebuie să aibă minim 18 ani, diplomă de bacalaureat, să vorbească fluent limba engleză, să aibă abilități de înot, experiență în relații cu clienții și în vânzări, pașaport valabil, abilități de comunicare, flexibilitate, capacitatea de a lucra în condiții de stres și capacitatea de a lucra în echipă.

Tatuajele şi piercingurile sunt acceptate atât timp cât nu sunt vizibile prin uniformă, iar dacă ai dioptrii de peste + sau – 4, este posibil să nu puteţi treci de testul oftalmologic.

Cele mai noi rute Wizz Air sunt: Bucureşti – Glasgow, Birmingham şi Hamburg, de la Cluj-Napoca spre Dubai, Munchen-Memmingen, Alicante, Billund, Doncaster/Sheffield şi o destinaţie complet nouă, Berlin.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.