O companie aeriană angajează 50 de stewardese, în România. Interviu în ianuarie, primă de angajare de 1.200€

însoțitori de zbor ryanair locuri de muncă
Foto: ryanair.com

Una dintre cele mai populare companii aeriene din Europa, Ryanair, anunță o mare campanie de angajări, chiar la început de 2017.

Compania a scos la concurs 50 de posturi de însoțitor de bord. Interviurile vor avea loc la:

– București, în datele de 11 și 27 ianuarie;
– Timișoara, în data de 10 ianuarie;
– Cluj Napoca, în data de 11 ianuarie;

Pentru a te înscrie la aceste locuri de muncă intră AICI (link spre anunțul de angajare).

Nu este necesară experiență anterioară. Se oferă contract garantat pe trei ani și un pachet salarial competitiv. De asemenea, se va oferi și o primă de angajare în valoare de 1200 de euro.

În plus, angajații companiei beneficiază de prețuri extrem de mici la bilete de avion cu aparatele Ryanair, pentru a putea călători foarte ieftin în Europa în timpul lor liber.

Programul clasic de lucru este de 5 zile de muncă, urmate de 3 zile libere. Toate detaliile despre acest loc de muncă pot fi consultate AICI.

Ați putea fi interesați și de:

Locuri de muncă în străinătate. 11.000 de lei NET, ca îngrijitor de bătrâni

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.