Nunta de poveste a doi români, admirată de o celebră publicație străină

Ioana și Nick Foto: Facebook Emm Photography


Doi tineri din Cluj-Napoca și-au dorit ca nunta lor să iasă din tipare, așa că au pregătit în cele mai mici detalii cea mai frumoasă zi din viața lor. O publicație de specialitate care prezintă cele mai frumoase nunți din lume a scris despre nunta celor doi.

Nick și Ioana s-au căsătorit în 2014, iar nunta lor a fost împărțită în două părți. Ei și-au sărbăbtorit iubirea de două ori, o dată de ziua mirelui, iar a doua oară de ziua miresei. Cununia civilă au făcut-o în luna mai, atunci când Nick și-a serbat ziua de naștere, iar la cununia religioasă, invitații au sărbătorit evenimentul, dar și ziua de naștere a Ioanei.

Solistul de la trupa Luna Amară și soția sa au intrat în atenția publicației „RockNRoll Bride” datorită preocupării pe care au acordat-o fiecărui detaliu care trebuia să întregească una dintre cele mai frumoase nunți ale anului.

„Ne-am ocupat singuri de nuntă. Am avut o mulţime de idei şi planuri şi ne-am răzgândit de milioane de ori”, a povestit entuziasmată Ioana, adăugând că nunta lor nu a avut o temă specifică. „Am amestecat «ingredientele» care am simţit că ne reprezintă. Am adăugat lucruri și am renunțat la altele”, a mai spus ea.

Tânăra și-a imaginat o altfel de rochie decât cea albă, tradițională și a optat pentru o ținută bej, la care a adăugat mai multe detalii, în formă de fluture.

Pentru seară, Nick și Ioana le-au pregătit celor dragi o surpriză și au aprins mai multe lampioane, iar cerul luminat i-a încântat pe cei prezenți.

„Toată lumea a adorat lampioanele. Mulţi dintre oaspeţii noştri au spus că a fost pentru prima dată când au văzut aşa ceva şi s-au minunat încontinuu”, a mai declarat Ioana.

Recomandările editorilor GreatNews:

Test „2 în 1″, de inteligență și geografie

Comisar în viața reală, pictor în timpul liber. Un român uimește cu operele sale

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.