Nu un loc de muncă, ci o nouă viață. Job plus teren gratis într-o țară de vis

Un magazin dintr-un mic orășel de pe o insulă din Canada a fost asaltată de mii de cereri de angajare. În Whycocomagh, din Nova Scotia, există o priveliște superbă, patru anotimpuri, însă populația e îmbătrânită și nu prea are cine să muncească.

Reprezentanții magazinului The Farmer`s Daughter Country Market au venit cu o soluție. Aceștia le oferă celor din alte locuri, pe lângă locul de muncă în magazin, și un teren de aproximativ 8.000 pătrați pe care să-și construiască o casă și să-și dezvolte o mică fermă din care să-și întrețină familia.

S-au strâns peste 4.000 de aplicanți din întreaga lume. Condiția ca viitorii angajați să primească gratuit terenul a fost să nu lucreze mai puțin de cinci ani la magazin.

„Avem afaceri în inima Insulei Capul Breton, sunt multe locuri de muncă, există teren disponibil, dar nu prea avem oameni. Aplică la acest job dacă ești în căutare unei vieți simple, aproape de natură, într-o comunitate foarte unită”, spun reprezentanții magazinului. Proprietarii supermarket-ului au anunțat că au angajat trei femei.

Nu este prima dată când oamenii de afaceri de pe insulă, care are o populație de aproximativ 135.000 de locuitori, fac apel la migrație, din cauza lipsei forței de muncă.

De exemplu, în luna februarie a acestui an, locuitorii de pe Insula Capul Breton au anunțat că îi așteaptă să se mute pe toți americanii care se tem de o posibilă alegere a lui Donald Trump în funcția de președinte al Statelor Unite al Americii.

Jobul anului 2016! Se caută bărbat cu soție specială, pentru un loc de muncă dispărut din Evul Mediu

https://greatnews.ro/locuri-de-munca-in-strainatate/