Muzica gospel se aude pe 10 decembrie la București, într-un concert extraordinar

muzica gospel
Dexter Walker& Zion Movement Foto: Facebook

Muzica gospel este muzica creștină afroamericană corală, cauzată prin influențe de jazz și de blues și este nelipsită în multe dintre bisericile din Statele Unite.

Dezvoltată mai ales în secolul trecut, muzica gospel a devenit din ce în ce mai cunoscută în întreaga lume, iar corurile se întrec în spectacole cât mai inedite și mai interesante.

Cel mai bun cor de gospel din lume vine la Sala Cinema Patria din București pe 10 decembrie, pentru un concert extraordinar din care nu vor lipsi cântecele tradiționale creștine și colindele, în maniera în care și-a obișnuit fanii.

Dexter Walker& Zion Movement au câștigat anul acesta premiul pentru cel mai bun cor gospel Stelar Awards, iar de 11 ani concertează în toată lumea și demonstrează că acest gen de muzică îi poate încânta chiar și pe cei care nu sunt creștini.

Reverandul Dexter Walker și un ansamblu de 35 de artiști îi așteaptă pe toți pasionații acestui gen de muzică la un spectacol plin de culoare, de energie și de voie bună, unde ambianța caldă și prietenoasă va fi la fel ca în filmele în care muzica gospel a devenit cunoscută și de către europeni.

Dexter Walker a reinventat legătură emoţională între cor şi public, inserând noi acorduri de păstrare a formei muzicale în imnurile creştine, așa că spectatorii vor avea parte de multe suprize muzicale și de o desfășurare de forță pe scenă.

Pentru spectacolul din Bucureşti, biletele s-au pus în vânzare la Cinema Patria, în reţeaua Librăriilor Cărtureşti, în Librăria Mihai Eminescu, în reţeaua Agenţiilor TUI TravelCenter & EuroLines şi online, pe BILET.RO. Costul unui bilet este în funcţie de categoria locului ales: 129 lei (categ. 1), 99 lei (categ. 2) şi 65 lei (categ. 3).

muzica gospel
Muzica gospel se va auzi pe 10 decembrie la București Foto: Afiș spectacol

Eveniment este realizat cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti și va începe la ora 20, pe 10 decembrie.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.