Muncește și călătorește în locuri exotice. Joburi și pentru cupluri

FOTO: Robert Pittman/Flickr (creative commons)

Royal Caribbean Cruis Lines anunță interviuri pentru mai multe locuri de muncă pe vase de croazieră. Firma anunță că este în căutare de ospătari, barmani, bucătari și cameriste.

Compania anunță că vi se oferă șansa de a „lucra într-un mediu profesional de top, să vă dezvoltați o carieră stabilă și să obțineți venituri considerabile călătorind în jurul lumii, în cele mai exotice destinații”.

Mai multe detalii și cum puteți aplica pentru aceste locuri de muncă pe vase de croazieră puteți afla de LA ACEST LINK.

Cuplurile care vor să plece la muncă în străinătate împreună au la dispoziție și o altă ofertă. O altă companie caută personal hotelier pentru vase de croazieră. Se cere cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional. Contractul este full time, pe o perioadă de șase luni, cu posibilitatea de reînnoire.

De asemenea, cazarea și mesele sunt asigurate la bord. Printre altele, se caută asistent de ospătar, barman sau bucătar.

Mai multe detalii și cum puteți aplica pentru aceste locuri de muncă pe vase de croazieră puteți afla de LA ACEST LINK.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.