O mamă i-a schimbat numele fiului său din cauza unui tatuaj greșit

familie băiat
Foto: seagul / pixabay.com

O femeie i-a schimbat numele fiului său după ce un artist tatuator i l-a tatuat greșit pe mână, relatează publicația „The Independent”.

Johanna Sandstrom i-a cerut unui artist tatuator din Kyrkhult, Suedia, să îi tatueze pe braț numele celor doi copii ai săi. Deși tatuatorul i-a prezentat designul înainte de a se apuca de lucru, Johanna nu a observat greșeala.

Abia când a ajuns acasă a văzut că, în loc să scrie „Kevin”, tatuatorul scrisese „Kelvin”.

“I-am spus că vreau să-mi tatueze numele copiilor mei și i-am dat numele. Artistul a realizat designul și nu a întrebat nimic despre cum se scriu numele copiilor, așa că nu m-am mai gândit la asta”, a povestit Johanna Sandstrom pentru publicația locală „Blekinge Lans Tidning”.

Când a ajuns acasă și a obsevat greșeala a izbucnit în plâns.

„Inima mi s-a oprit și am crezut că o să leșin”, a povestit ea.

Femeia s-a întors la salonul unde își făcuse tatuajul ca să îi ceară explicații tatuatorului. Însă acesta a râs și a spus că nu mai are ce să facă, doar să îi dea banii înapoi, mai relatează „The Independent”.

După ce s-au documentat și au aflat că este nevoie de numeroase tratamente pentru a scoate un tatuaj, Johanna și soțul său au decis că este mai simplu să schimbe numele fiului lor.

„Nu am auzit niciodată numele „Kelvin” până acum. Nimeni nu i-ar da numele Kelvin copilului său. Gândindu-mă mai mult la treaba asta, mi-am dat seama că nimeni nu are acest nume. Este unic. Acum suntem de părere că este un nume mai bun decât Kevin”, a explicat mama.

În vârstă de 2 ani, fiul lor nu „s-a opus” schimbării de nume.

Însă Johanna a promis să verifice de „10.000 de ori” înainte să-și facă un tatuaj cu numele celui de-al treilea copil al cuplului, Freja.

 

tatuaj greșit suedia nume fiu
Foto: Johanna Sandstrom

Foto: seagul / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.