Momentul unic în care o fetiță bolnavă își vede mama pentru prima oară

Fetita își vede mama pentru prima dată Foto: Youtube

O fetiță bolnavă de albinism face înconjurul lumii cu reacția pe care o are atunci când primește primii ei ochelari de vedere și reușește să o vadă pe cea care i-a dat viață.

Bebelușa născută cu albinism, o boală genetică ce este caracterizată printr-o producție scăzută sau chiar lipsită a pigmentului melamină, a trăit în primele luni de viață fără a-și vedea clar mama, iar la vizita la medicul oftalmolog, aceasta a reușit să o vadă clar. După câteva secunde în care s-a obișnuit cu ochelarii, prima privire s-a îndreptat către mama ei, care îi vorbea cu multă dragoste și o saluta, iar Louise a zâmbit cu mare drag, conștientă de acest moment important.

Melanina joacă un rol foarte important în dezvoltarea unor nervi optici, iar din această cauză, toate formele de albinism cauzează probleme ale dezvoltării și funcționării ochilor. Micuța Louise a primit primii săi ochelari de vedere, iar acum poate să asocieze vocea mamei care obișnuiește să îi cânte cântece de leagăn cu chipul.

În doar câteva zile, videoclipul postat de mamă pe Youtube a strâns câteva sute de mii de vizualizări, iar internauții s-au bucurat nespus de acest moment unic și atât de emoționant.

Fetița este și foarte sensibilă, iar la un alt videoclip în care mama îi cântă melodia „Amazing Grace” începe să plângă de emoție.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.