Moment incredibil în fotbalul românesc. Arbitrul Tunaru, bătut pentru că a ”tras” pentru Arsenal

Pumnul care l-a făcut KO pe arbitrul finalei Cupei României, faza județeană din Giurgiu
Pumnul care l-a făcut KO pe arbitrul finalei Cupei României, faza județeană din Giurgiu

Finala județeană a Cupei României, între Arsenal Malu și Unirea Izvoarele, disputată în urmă cu câteva zile, a avut parte de goluri multe, o învingătoare decisă la loviturile de departajare și câțiva pumni.

Arbitrul partidei, domnul Alexandru Tunaru, a fost trântit pe gazon de un croșeu bine aplicat de către antrenorul Unirii Izvoarelor, Laurențiu Belea. Motivul? O lovitură de pedeapsă formației Arsenal Malu în minutul 110 al partidei, când scorul era egal, 3-3.

”Un penalty inexistent, se crease o busculada acolo, am vrut să potolesc spiritele. N-am lovit arbitrul, dar el a ripostat. Regret ce s-a întâmplat, nu se poate așa ceva”, a mințit cu nerușinare Laurentiu Belea, antrenorul Unirii, într-un interviu acordat ValahiaTV.

Antrenorul a fost suspendat imediat de AJF Giurgiu pe o perioadă de un an din toate competițiile fotbalistice, fiind și amendat cu 500 de lei.

Imaginile surprinse de un cameraman amator arată cum tehnicianul se duce direct la arbitru și îl lovește cu pumnul în față, arătând exact ce înseamnă opusul calmării spiritelor.

Unirea Izvoarele a câștigat în cele din urmă duelul disputat pe stadionul din Roata de Jos, după ce Alin Damian, de la Arsenal Malu, a ratat controversata lovitura de la 11 metri, izbind violent bara transversală.

La loviturile de departajare, fotbaliștii din Izvoarele au fost mai preciși decât cei din Malu, scor 4-2, cucerind în premieră trofeul Cupei României pentru formațiile din județul Giurgiu.

Alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.