Moment emoționant al președintelui Obama

Captură Youtube
Captură Youtube

Președintele Statelor Unite le-a adus un omagiu celor nouă victime ale atacului armat din Charleston, care a avut loc într-o biserică.

Barack Obama, care a fost prezent la ceremoniile funerare, a condamnat în discursul său violența rasială, iar la final a ridicat toată lumea de pe scaune când a început să cânte „Amazing Grace”.

Toți cei prezenți la ceremonie au început să cânte cu președintele Statetelor Unite. În sală au mai fost prezenți și prima doamnă a SUA, Michelle Obama, vicepreședintele Joe Biden, dar și Hillary Clinton.

În urmă cu zece zile, statul american Carolina de Sud a fost în stare de alertă, după ce un tânăr a deschis focul și a ucis nouă persoane într-o biserică. Autorul a fost prins abia după 14 ore, timp în care s-a plimbat liber pe străzi.

Doar trei persoane au scăpat cu viață, iar ucigașul, Gregory Mullen, un rasist în vârstă de 21 de ani, i-a lăsat în viață spunându-le să povestescă întregii lumi faptele sale.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.