Ministrul Finanțelor face scandal pe Facebook: ”Vă doresc să aveți zile câți bani am eu de dat la stat”

Eugen Teodorovici. Foto: Gov.ro

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a intrat în mai multe conflicte verbale pe Facebook cu cetățenii români care îi comentează la postări.

Teodorovici a decis să le răspundă dur criticilor, iar mesajele sale depășesc de multe ori limita abuzului verbal.

”Cred că ai tăi te-au făcut la nevoie și sigur le-a părut rău! Singer, cu fața asta de… nici nu știu ce termen să folosesc pentru unul făcut din…”, scria Teodorovici pe Facebook.

Eugen Teodorovici: ”Nu am spus nimic deplasat”

Ministrul Finanțelor, care comentează pe Facebook de parcă a rezolvat deja toate problemele bănești ale statului, și-a continuat jignirile la adresa românilor pe rețeaua de socializare.

”Dacă susțineți că am de dat bani la stat… vă doresc să aveți zile câți bani am eu de dat la stat!”, i-a răspuns ministrul unui contestatar pe Facebook.

Mai mult, Eugen Teodorovici crede că reacțiile sale sunt justificate și normale.

”Referitor la răspunsul meu față de obrăznicia unora… nu am spus nimic deplasat sau oricum cu mult, foarte mult mai ”finuț” față de cei pe care îi țineți în brațe!”, a mai scris ministrul.

Unui cetățean pe nume Ovidiu, ministrul Teodorovici i-a scris astfel: ”Papițoi mic, eu sunt la zi! Tu le-ai plătit? Papițoi mic…”

Ministrul se apără și în fața celor care îl acuză că a obținut diplome fără să le merite. La începutul anului, Academia Națională de Informații a SRI i-a anulat diploma obținută în urma unui curs postuniversitar. Teodorovici recunoscuse într-o emisiune televizată că primise diploma fără să meargă la cursuri.

”Sunt convins că toate se vor rezolva într-o zi! Fără manipulare și fără idioți, cel puțin nu așa mulți. Sunt cel puțin la fel de integru ca și dvs. și toți oamenii de bine, cel puțin!”, a mai scris Teodorovici.