Meseriașii care au salarii de directori în România

Printre cei mai căutați meseriași pe piața forței de muncă sunt sudorii în argon. La Vulcan din București, un „argonist” câștiga de la 6.000 de lei.

Sudura în argon este de înaltă densitate, se face în atmosferă de argon, în absența oxigenului, la temperaturi înalte de până la 2.000 de grade Celsius.

Sudorii în argon primesc deseori oferte de muncă din Franța, Marea Britanie, Olanda, Belgia sau Olanda. În țară există câteva firme care oferă cursuri de sudură în argon. Costă în jur de 1.000 de lei, iar cursurile se întind pe o perioadă de un an.

În această perioadă, o companie din Olanda este în căutare de sudori în argon. Salariul îl puteți afla de – AICI. De asemenea, sunt plătiți extra și cei care vor să facă ore suplimentare.

Se oferă cazare, cameră proprie, WiFi gratuit, fără costuri suplimentare, contract de muncă legal olandez, full-time, pe perioadă nedeterminată.

De asemenea, există posibilitate de colaborare pe termen lung pentru persoanele care corespund profesional, asigurare colectivă care acoperă asigurarea medicală și spitalizarea.

Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.