Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep

Antrenorul Darren Cahill i-a transmis un mesaj de felicitare Simonei Halep, pe contul personal de Twitter, după ce a primit trofeul pentru că a terminat anul pe prima poziție în clasamentul WTA. Simona Halep este cea de-a 13-a sportivă din istorie care reușește această performanță.

„A fost un an cu multe provocări. Ai continuat să muncești și ai găsit puterea să te ridic. Felicitări, Simona!”, a postat Darren Cahill, pe Twitter.

Pentru antrenorul australian este a treia oară când reușește să ducă un jucător pe primul loc în topul mondial al tenisului, după Lleyton Hewitt și Andre Agassi.

Simona Halep a urcat pe locul 1 în ierarhia WTA începând de pe 9 octombrie. Atunci, sportiva i-a transmis un mesaj antrenorului ei.

„După cinci zile vreau să împărtășesc asta cu tine. A fost un vis de când am început să joc tenis, să fiu numărul 1 în lume. Acum este real și cuvintele sunt prea mici pentru a-ți spune cum mă simt, ce simt. Știu că o să fie mult mai dificil acum, să mă menține acolo, dar de aceea am muncit/jucat tenis, pentru că iubesc faptul că fiecare zi este o provocare.

Și vreau să îți mulțumesc, Darren, pentru că faci asta cu minte în fiecare zi, din 2015, pentru a face față tuturor provocărilor. Ești cel mai bun antrenor. Este timpul de a merge la Singapore, o altă mare provocare, să sperăm la zile frumoase acolo”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Simona Halep a fost invitat la Singapore pentru a primi un trofeu, după ce și-a asigurat locul 1 WTA până la finalul anului.

Potrivit tradiţiei, Halep a primit şi un inel preţios, de la brandul de lux Tiffany. „Acum m-am logodit cu tenisul! E un inel foarte frumos! Ce pot spune despre faptul că voi începe anul viitor pe locul 1? Sună chiar bine!”, a spus Simona Halep.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.