Meniu PSD după alegeri: fără fasole cu cârnați, cu fanfară și depuneri de coroane

FOTO: Portal SM/Youtube
FOTO: Portal SM/Youtube

Primăria Iași a anunțat că începe pregătirele pentru sărbătoarea națională de 1 Decembrie. Potrivit jurnaliștilor de la Ziarul de Iași, ca și anul trecut, Ziua Națională va avea parte de o ceremonie de de depunere de coroane de flori și o paradă militară. Oficialii primăriei, membri marcanți în conducerea PSD, nu au spus și dacă anul acesta mai oferă porții de fasole cu cârnați, devenit de acum o tradiție în marile orașe din țară.

Anul trecut, Primăria Iași a oferit, pe lângă cele 7.500 de porții de fasole cu cârnați și vin fiert, un concert de muzică populară la care au participat Irina Loghin, Maria Dragomiroiu sau Mioara Velicu.

„Febra” fasolelor cu cârnați i-a cuprins și pe ceilalți primari din alte partide. Anul trecut, „în premieră”, primarul Sucevei, Ion Lungu, a oferit porții de iahnie și aproximativ 5.000 de pahare de vin. Spre seară, s-a aprins și instalația bradului de Crăciun din centrul orașului.

O veste bună cu ocazia Zilei Naționale au primit senatorii, care vor avea liber de 1 Decembrie. „Deoarece luni este Ziua Naţională, 1 Decembrie, doamnele şi domnii senatori vor fi prezenţi, în teritoriu, la aceste manifestări, ziua de 2 decembrie fiind zi de luni, la începerea programului, marţi şi miercuri fiind zile de dezbatere în plenul Senatului”, a declarat, potrivit mediafax.ro, vicepreședintele Senatului, Cristian Dumitrescu.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.