(P) Memorie și concentrare la examene, fără pastile. Un produs natural face minuni!

O singură albină din stup se hrănește cu lăptișor de matcă, iar această hrănire diferențiată îi permite să devină regină. Ea crește mult mai mare decât albine lucrătoare, trăiește de 40-50 de ori mai mult decât acestea și depune, atenție, 100 de ouă pe zi!

În acest articol, vom explica pe îndelete ce efecte are consumul de lăptișor de matcă asupra sănătății omului. Dacă vreți să aflați și mai multe despre acest produs, găsiți informații AICI.

Începem cu vitaminele și mineralele. Lăptișorul de matcă este un adevărat depozit de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9, B12) și de calciu, magneziu, potasiu, fosfor și fier. Lăptișorul conține, de asemenea, 8 aminoacizi esențiali, proteine și enzime. O atenție deosebită merită acordată acidului 10 HDA, un aliat de încredere în lupta cu bacteriile și virușii.

Trebuie amintit că lăptișorul de matcă este principala sursă de acid pantotenic (vitamina B5) pe care o găsim în natură.

Cum suntem în perioada examenelor, merită menționat că lăptișorul de matcă este eficient în stimularea memoriei și a puterii de concentrare. Acest fapt este datorat acetilcolinei, un compus cu un rol foarte important în transmiterea influxului nervos.

Pe lângă acest rol, compusul menționat, prezent din abundență în lăptișorul de matcă, contribuie la prevenirea răcelilor, grăbește vindecarea rănilor, arsurilor și a anumitor boli de piele și înlesnește cicatrizarea ulcerelor varicoase.

Pentru reușita la examene, vă sfătuim să alegeţi pachetul compus din lăptişor de matcă şi miere de salcâm. Este o miere care nu poate fi încălzită niciodată la mai mult de 40 de grade Celsius și reprezintă unul dintre cele mai sănătoase alimente, care are capacitatea de a te umple instant de energie.

laptisor de matca plusLăptișorul de matcă este folosit adesea și pentru:

eliminarea stărilor de stres și de oboseală;

tratarea lipsei de energie;

reglarea naturală a somnului;

creșterea fertilității;

reglarea naturală a tensiunii arteriale și a colesterolului;apiland

aport suplimentar în caz de diabet;

lupta împotriva procesului de îmbătrânirea a organismului

tratamente cosmetice pentru ten și păr.

Lăptișorul de matcă și mierea crudă fac parte din oferta de produse a Apiland, magazin dedicat remediilor naturale bazate pe consumul de miere și alte produse apicole. Găsiți produsele AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.