McDonald`s a crescut salariile pentru „neexperimentați”. Cât e salariul de intrare acum

De luna aceata, salariul de intrare al unui angajat la McDonald`s a crescut cu 21%. Mai exact, potrivit economica.net, salariul va fi de 1.065 de lei net, la care se adaugă bonuri de masă în valoare de 200 de lei și un pachet de beneficii.

McDonald’s oferă bonusuri individuale în funcție de performanța restaurantului, îi premiază pe cei mai buni 40 de angajați studenți care au rezultate bune la facultate și la locul de muncă, precum și pe cei mai buni manageri. De asemenea, angajaților care au copii le sunt oferite cadouri de sărbători sau petreceri anuale.

McDonald’s Corporation operează cel mai mare lanţ de restaurante din România, aproximativ 10% din piața locală. În total, în cele 21 de orașe sunt 67 de fast-food-uri MC Donald`s. Afacerile anuale din România ar fi de aproximativ 120 de milioane de euro.

Cele mai mari vânzări, aproximativ 5 milioane de euro anual, le-ar avea două restaurante din București, cel Dristor și din Piața Unirii. De asemenea, Mc Donald`s are 4.000 de angajați, iar anul acesta împlinește 20 de ani de când e în România.

Anul trecut a apărut informația că lanțul de fast-food-uri din România ajunge la compania malteză Premier Capital. Aceștia mai dețin franciza McDonald`s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta.

Urmăriți ACEST LINK pentru a afla care sunt viitoarele locuri de muncă disponibile la McDonald`s. 

 

CITIȚI ȘI: Țara din Europa în care se vor vinde doar mașini electrice: Fără benzină, fără motorină!

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.