Marian Godină și-a publicat salariul pe Facebook. Cât câștigă polițistul

marian godină salariu
Foto: Facebook

Polițistul Marian Godină și-a publicat ieri, pe Facebook, fluturașul de salariu, cu ocazia Zilei Internaționale a Fericirii, sărbătorită în fiecare an pe 20 martie.

Salariul net al lui Marian Godină este de 3.045 de lei lunar, a explicat polițistul. În ultima lună însă a primit pe card numai 2.816 lei deoarece 229 de lei i-au fost opriți pentru plata telefonului personal.

„Ca să nu se interpreteze că vreau să induc în eroare, precizez că 229 de lei mi s-au oprit pentru plata telefonului personal. Deci fără telefon, la „total acordat pe card” ar fi fost 3045 lei. Da, ştiu, trebuie să îmi fac un abonament de telefonie mai convenabil”, a scris Marian Godină pe rețeaua de socializare.

Marian Godină a explicat că și-a publicat salariul deoarece era acuzat că are un „salariu nesimțit”: “Pentru că e tot e astăzi Ziua Fericirii, m-am dus să îmi iau fluturaşul de salariu. Se temeau unii că polițiştii au salarii nesimțite şi chiar îmi cereau să spun ce salariu am. Ăsta e salariul meu pe care l-am luat pe 14 martie, pentru luna februarie”.

„Vă las să studiați şi să trageți singuri concluzia. E mult sau puțin, după aproape 11 ani de poliție?”, a mai comentat polițistul.

marian godină salariu
Fluturașul de salariu publicat de Marian Godină. Foto: Facebook

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.