Magazinele online la cheie, preferate tot mai mult de antreprenorii români datorită costurilor mici

PlaySolutions.ro susţine afacerile locale prin lansarea mai multor soluţii de e-commerce, la preţuri competitive, dedicate gestionării şi creşterii performanţei de business prin intermediul tehnologiei, în contextul în care românii fac cumpărături online, în fiecare zi, în valoare de peste 7 milioane de euro.

Astfel, antreprenorii au posibilitatea să îşi extindă afacerea prin utilizarea unui magazin online la cheie, fără limită de produse, dezvoltat pe cele mai recente tehnologii, cu un cost de doar 9,9 euro pe lună.

Soluţia de e-commerce PlaySolutions.ro cuprinde 3 modele de magazine online, găzduite gratuit, pe care administratorul afacerii le poate customiza în funcţie de profilul afacerii sale, şi le poate folosi chiar din prima zi, după adăugarea propriilor produse.

Descoperă designul modern al magazinelor online şi funcţionalităţile pe care le ai incluse chiar din prima zi.

Mai mult decât atât, magazinele online la cheie dispun de 9 module standard, care acoperă majoritatea funcţionalităţilor de bază necesare vânzării online: module pentru integrare curier, plata online cu cardul, linkuri SEO, puncte de fidelitate, certificate SSL, One Page Checkout, costuri livrare, rapoarte avansate despre vânzări, Google Analytics.

Pe langa modulele standard, antreprenorul poate extinde şi mai mult funcţionalităţile magazinului online prin achiziţionarea unor module suplimentare, precum Abandoned Carts, Mega Filter Plus, Custom Email Templates, Mass Product Updater, Factura Romaneasca, Free Gifts.

Magazinele online la cheie PlaySolutions.ro pot fi testate gratuit, timp de 30 de zile.

Încă 2 instrumente foarte utile antreprenorilor online

O altă soluţie de e-commerce pe care PlaySolutions.ro o lansează este dedicată integrarii oricarei platforme de magazin online aplicatia SAGA, pentru preluarea automată a tuturor facturilor.

Astfel, vei putea emite gratuit facturi online şi le vei putea trimite direct pe email clienţilor tăi. De asemenea, vei putea să-ţi personalizezi facturile cu logo-ul companiei tale. Mai mult, baza de date din SAGA va fi salvată periodic (backup) în cloud.

Încă o soluţie web pe care PlaySolutions.ro o lansează antreprenorilor este cea dedicată gestionării campaniilor de mass mailing, la costuri de 100 de ori mai mici decât alte platforme. Practic, prin soluţia de e-mail PlaySolutions.ro vei putea trimite newslettere fiabil şi usor, către mii şi zeci de mii de abonaţi, fără să te mai gândeşti vreodată la costuri.

Despre Play Solutions SRL

Lansată în 2012, Play Solutions SRL este o agenţie full service interactivă cu capital românesc 100%, care oferă clienţilor săi soluţii online de înaltă calitate, personalizate și cu un design remarcabil. Încă de la început, am dezvoltat mai multe parteneriate de succes pe termen lung cu clienţii noştri de pe întreg teritoriul Romaniei, dar şi din Europa.

Înţelegem cât de importantă este afacerea ta, de aceea îţi punem la dispoziţie toate serviciile noastre pentru ca prezenţa în mediul online să fie cât mai vizibilă, cu un design inovator şi construit cu ultimele tehnologii agreate de Google.

Pentru mai multe detalii:

Web: https://playsolutions.ro/
Email: contact@playsolutions.ro
Telefon: +40784.218.754

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.