Gestul tânărului de la țară care a găsit o borsetă cu o sumă uriașă într-o benzinărie

mădălin adam
Foto: adevărul.ro / PROHoward Lake

Mădălin Adam, un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Perişor din județul Dolj, a găsit o borsetă plină cu bani într-o benzinărie şi a dus-o imediat la poliţie, relatează adevarul.ro.

În borsetă se aflau nu mai puțin de 10.000 de lei.

Mădălin Adam a găsit borseta într-o benzinărie din comuna doljeană Perişor pe unul dintre rafturi.

„În momentul în care a observat că în interior se află o sumă atât de mare de bani, nu a stat pe gânduri şi a predat poliţiştilor doljeni toate bunurile găsite, care au demarat imediat investigaţiile, şi în scurt timp au reuşit să identifice persoana care l-a pierdut. Este vorba de o femeie de 41 ani, din Băileşti, care a primit vestea cu mare bucurie“, a povestit pentru sursa citată Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Dolj.

Femeia le-a spus poliţiştilor că a oprit la staţia de alimentare de unde şi-a cumpărat o sticlă de apă, acela fiind momentul în care și-a pierdut borseta cu bani.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.