Lumini de Crăciun, sincronizate cu cea mai îndrăgită piesă a anului

lumini de Crăciun
Luminile se sincronizează perfect cu piesa Foto: Captură Youtube

O familie din Austin, Texas, a apelat anul acesta la coloana sonoră a îndrăgitului film „Frozen” pentru ca luminițele de pe casă și din fața ei să se sincronizeze perfect cu piesa „Let it go”.

Filmul de la Disney, care anul acesta a reușit să câștige un premiu Oscar pentru cea mai bună animație și pentru cea mai bună melodie originală, dar și un Glob de Aur pentru cel mai bun film de animație, stârnește în continuare interes, la mai bine de un an de la apariția sa.

Piesa cântată de către Demi Lovato a inspirat familia Storms să aranjeze beculețele și toate decorațiunile luminoase astfel încât să se sincronizeze.

În fața casei familiei din Austin, în fiecare seară este un adevărat spectacol de lumină, iar vecinii sunt foarte încântați de rezultatul inedit.

John Storms, împreună cu soţia şi fiicele lui a făcut chiar un hobby din aranjarea acestor decoraţiuni luminoase cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. Astfel, această pasiune s-a transformat într-o adevărată afacere. Membrii familiei Storms încearcă în fiecare an să fie cât mai originali, iar anul acesta au fost apreciați de mai bine de patru milioane de persoane pe canalul lor de Youtube.


Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.