Lumea deputatului Harbuz: „La Manchester, 50% din populație e drogată”

Deputatul PSD de Neamț, Liviu Harbuz, fost consilier personal al primului ministru Adrian Năstase, fost președinte al Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare, secretar de stat la Ministerul Agriculturii și consilier de stat al primului ministru Victor Ponta, le-a explicat unor elevi, în cadrul programului „Școala Altfel”, cum sunt occidentalii, potrivit stiripesurse.ro.

Deputatul Harbuz s-a referit la orașul britanic Manchester, despre care a spus că jumătate din locuitorii lui se droghează și beau alcool peste măsură.

„N-o să vă spun să rămâneţi în ţară sau să plecaţi din ţară. Eu am un băiat care e student în străinătate, în Anglia, şi care – mă laud şi eu – tocmai a fost admis la doctorat la Harvard, dar îşi doreşte foarte mult să se întoarcă în ţară. Şi-a făcut o firmă în ţară, de soft, şi el spune că banii se fac mai bine şi mai util în România şi România are perspective mai meri decât are Anglia.

Şi asta pot să vă povestesc eu care am fost la el, la Manchester, unde peste 50 la sută din populaţie e drogată. Sunt drogaţi, alcoolici… deci, degenerează…

Voi sunteţi o generaţie care sper să spele toată ruşinea trecutului, ultimilor 25 de ani, pentru toţi, pentru că cu toţii suntem responsabili dacă a fost rău sau bine în România”, le-a spus deputatul copiilor. (minutul 1:11:40 în clipul de mai jos)

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Noi modele Dacia, disponibile la vânzare
Călătorie fără sfârșit. Povestea unui aventurier care și-a transformat viața într-un voiaj perpetuu
O problemă de matematică a pus în dificultate milioane de oameni