Ludovic, rege al liberalilor. Orban: ”Niciun blat cu PSD!”

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ludovic Orban a fost ales președinte al Partidului Național Liberal, învingându-l clar pe Cristian Bușoi la Congresul de astăzi.

Ludovic Orban (54 de ani) a primit 3.518 voturi, în timp ce contracandidatul său, Cristian Bușoi (39 de ani) a fost preferat de doar 952 de alegători liberali.

De asemenea, cei peste 4.600 de delegați care și-au înregistrat prezența au votat președinții Comisiei Naționale de Revizie și Cenzori (CNRC) și Comisiei de Arbitraj (CA).

”Să-mi dea Dumnezeu forţa, energia, inspiraţia, inteligenţa, tăria, caracterul, ca să pot face faţă aşteptărilor dumneavoastră, aşteptările celor civilizaţi, cei care îşi doresc o Românie puternică, respectată în lume”, le-a spus Orban delegaților liberali.

”Niciun blat cu PSD! Să fie clar. Cunosc bine acest partid. Ştiu foarte bine cine face blaturi cu PSD. Să înceteze negocierile de culise, orice joc pe sub masă. Niciun Agamiţă Dandanache trimis de centru să candideze în filiale. Niciun membru nu va mai avea de suferit în urma exprimării opiniei”, a promis Ludovic Orban.

Fostul Ministru al transporturilor a fost anchetat de DNA, sub acuzația de folosire a influenței pentru obținerea de foloase necuvenite, fiind achitat de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție l-au achitat pe Ludovic Orban în luna ianuarie 2017. Decizia nu este definitivă.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.