Ludovic Giuly. Cum să te retragi cu stil din fotbal – VIDEO

Fotbalistul francez Ludovic Giuly, care a trecut pe la FC Barcelona și AS Monaco, încă joacă fotbal săptămână de săptămână în liga a patra din Hexagon.

În vârstă de 38 de ani, fostul câștigător al Ligii Campionilor nu pare să fie dispus să renunțe la fotbal, sportul pe care l-a practicat cu seriozitate, la cel mai înalt nivel, timp de aproape două decenii.

Acum, Ludovic Giuly evoleuază la echipa unde și-a început aventura, micuța formație din ligile regionale Monts d’Or Azergues. Micuțul fotbalist face spectacol la fiecare meci disputat pe teren propriu, reușind să încânte sutele de spectatori care vin să îl vadă.

În ultimul meci disputat acasă, împotriva celor de la AS Beziers, pe stadionul care îi poartă numele, Ludovic Giuly a reușit un gol splendid, după cum puteți vedea în clipul de mai jos.

La clubul său de suflet, fostul internațional francez mai este și căpitan, dar și președinte de onoare. Giuly l-a convins și pe fostul coechipier al său din naționala Franței, atacantul Sidney Govou, ajuns și el la 35 de ani, să semneze cu Monts d’Or Azergues.

Giuly spune că dorește, într-o zi, să joace în prima ligă franceză cu echipa sa, însă chiar dacă nu se va întâmpla acest lucru, cariera sa nu va fi mai puțin strălucitoare.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: