Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile câștigătoare din luna februarie

loteria bonurilor fiscale
O nouă extragere la Loteria bonurilor fiscale sursa foto: MyName via Wikimedia Commons

Loteria bonurilor fiscale. Bonurile fiscale câștigătoare la extragerea de duminică, 19 martie, sunt cele din data de 1 februarie 2017, cu valoarea de 361 de lei.

Așadar, toate bonurile cu valoarea cuprinsă între 361 și 361,99 lei emise în data de 1 februarie 2017 sunt câștigătoare.

La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 – 28 februarie 2017.

Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. După prima etapă de selecție, care a constat în extragerea din urne a bilelor cu ziua și cu valoarea bonurilor câștigătoare, se vor centraliza cererile de revendicare a premiilor. Dacă numărul acestora va fi mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru alegerea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Cum revendici premiul la loteria bonurilor fiscale

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine).

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.