Locurile de muncă ale momentului. Se caută 50 de persoane pentru lucru în SUA

Cei care vor să lucreze în Florida, pe coasta estică a Statelor Unite, se pot înscrie pentru aceste locuri de muncă în domeniul servirii și al curățeniei.

Potrivit anunțului de AICI, se caută 50 de persoane, pentru următoarele locuri de muncă:

– Server Assistants / Servers;
– Card Room Attendants;
– Banquet Servers;
– Housekeepers.

Interviul final cu reprezentanții companiei angajatoare va avea loc la începutul lunii iulie.

Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt explicate AICI.

Florida este un stat american cu circa 20 milioane de locuitori, fiind al treilea cel mai locuit stat american, după California și Texas. În schimb, ca suprafață este abia pe locul 22 în topul statelor care compun SUA. Capitala statului este la Tallahassee, în timp ce orașul cu cea mai mare populație este Jacksonville. Cea mai mare zonă metropolitană este cea din jurul orașului Miami, un simbol al acestui stat.

Florida se evidențiază prin faptul că este o peninsulă avântată din continentul american în apele Oceanului Atlantic și ale Golfului Mexic. Climatul este unul subtropical în nordul peninsulei, în timp ce în sud avem parte cu o climă tropicală.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de citittori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.