Locuri de muncă pentru șoferi, într-o țară prosperă: 11.500 de lei / lună în mână

angajări șoferi TIR străinătate locuri de muncă pentru șoferi de TIR
FOTO: Mercedes Benz

Românii care își doresc să lucreze ca șoferi în străinătate au acum șansa de a-și găsi un loc de muncă bine plătit într-una dintre cele mai bogate țări europene.

O firmă de recrutare specializată în recrutarea șoferilor profesioniști pentru Germania caută 10 șoferi care să lucreze în această țară.

Potrivit anunțului de angajare, candidatul ideal trebuie să fie harnic, punctual, serios, corect, loial și cu aparență îngrijită.

De asemenea, el trebuie să fie dispus să încheie un contract pe durată lungă în Germania. Un atestat ADR reprezintă un avantaj, dar nu este obligatoriu.

Se acceptă și șoferi entry-level (cu o experiență de sub 2 ani).

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Descrierea jobului în anunțul de angajare:

Șoferul va realiza transporturi pe teritoriul Germaniei, cu respectarea pauzelor și a legilor de condus din această țară.

La angajare, șoferul va încheia un contract cu firma germană pentru minimum un an.

Salariul net (în mână) este de până la 2.500 de euro lunar (adică în jur de 11.500 de lei), în funcție de calificare, de experiență și de cunoștințe de limbă.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

De asemenea, angajatul va beneficia de un pachet social german care include concediu de odihnă plătit, asigurare medicală, de pensie și de șomaj.

Cazarea se organizează individual. Șoferul va primi și ajutor la integrare (de exemplu, pentru fiscul german), fără costuri pentru angajat.

Aceste locuri de muncă sunt full time.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.