Locuri de muncă în vânzări, în Germania, Austria, Anglia. Salariile ajung la 3.400 de euro

Românii care sunt interesați să lucreze în vânzări în străinătate au la dispoziție, în această perioadă, mai multe oferte de angajare venite din partea unor angajatori din Germania, Austria sau Marea Britanie.

Iată câteva dintre cele mai interesante anunțuri.

Germania. O firmă de recrutare caută 10 persoane care să lucreze în vânzări în cele mai prospere zone ale Germaniei. Candidatul ideal este comunicativ, ambițios, pregătit să muncească într-un mediu dinamic și să deprindă rapid noi aptitudini.

Joburile sunt full time (5-6 zile pe săptămână), iar contractul de muncă este legal și se încheie direct cu angajatorul. Angajatul beneficiază de: concediu medical asigurat, asigurare medicală și socială, înregistrare la medicul de familie, training gratuit oferit de angajator.

Angajații vor promova produse cosmetice, aparate de îndreptat părul sau ondulatoare, și vor lucra în orașe precum Frankfurt, Munich, Berlin, Leipzig, Vienna, Graz sau Hamburg. Experiența nu este obligatorie.

Salariul oferit este de peste 1.500 de euro pe lună.

AICI puteți aplica și puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă.

Germania, Marea Britanie, Olanda. O firmă de recrutare caută 20 de persoane care să lucreze în vânzări în străinătate (Marea Britanie, Olanda, Germania), în cele mai mari capitale și orașe din Europa.

Joburile sunt full time (5-6 zile pe săptămână). Angajații vor promova produse cosmetice de lux în centre comerciale și în aeroporturi. Biletul de avion este gratuit, cazarea se face aproape de locul de muncă (timp de două-patru săptămâni, cazarea este gratuită), iar angajații vor beneficia de training profesional.

Veniturile sunt cuprinse între 1.000 și 2.500 de lire (adică între 1.360 și 3.400 de euro).

AICI puteți aplica și puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă.

Marea Britanie, Germania, Italia și Spania. O agenție de web design caută 3 consultanți în vânzări care să lucreze în Marea Britanie, Germania, Italia și Spania pentru a promova produsele și serviciile companiei, destinate persoanelor fizice și juridice. Angajații vor contribui la creșterea portofoliului companiei, prin identificarea de noi clienți.

De asemenea, angajații trebuie să dezvolte o relație pe termen lung între clienți și companie. Angajații trebuie să aibă cunoștințe de limba engleză, italiană, germană sau spaniolă.

AICI puteți aplica și puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă.

Austria și Germania. O companie de pe piața vânzărilor de produse cosmetice de lux caută 5 consultanți în vânzări care să lucreze în Austria și în Germania.

Candidatul ideal este ambițios și dinamic, se simte confortabil discutând cu persoane străine (clienți potențiali) și poate să mențină o conversație scurtă în limba engleză.

Jobul este full time (5-6 zile pe săptămână) și presupune promovarea și vânzarea unor produse cosmetice de lux în incinta unora din cele mai mari centre comerciale și aeroporturi din Europa.

Angajatul va beneficia de contract de muncă, asigurare medicală, traing gratuit.

AICI puteți aplica și puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Se caută șoferi în Anglia pe salarii la care visează managerii în România: 4.900 de euro
Locuri de muncă în Austria. Personal pentru nave, bone, programatori, oameni în construcții și un super-farmacist
Jobul zilei. Iubești copiii și animalele? Te poți angaja într-o casă de vis din Austria
Cel mai mare magazin online din România face angajări! Locuri de muncă disponibile, pe oraşe
Joburi în străinătate pentru cupluri. Salarii și de peste 1800 de euro
Locuri de muncă în agricultură în Marea Britanie și în România. Se caută necalificați, tehnicieni, manageri