Locuri de muncă în străinătate pentru șoferi. Salariile ajung la 1.900 de euro

camion
Foto: Klever via Wikimedia Commons

Angajatorii oferă locuri de muncă în străinătate pentru șoferii români interesați să transporte diferite bunuri pe drumurile europene.

Șoferii români își pot găsi locuri de muncă în țări precum Marea Britanie, Irlanda sau Olanda.

Șofer în Europa. O firmă caută șoferi care au permis de conducere categoria CE pentru a transporta sticlă cu semiremorci specializate în toată Europa. Candidatul ideal nu trebuie să aibă antecedente penale, să fie responsabil și apt medical și psihologic.

Salariul mediu este de 1.400 – 1.600 de euro, dar acesta poate crește pentru deplasări mai lungi. După 4-5 săptămâni petrecute în trafic în Europa, angajatul petrece o săptămână acasă. Mai multe detalii despre acest job găsiți aici.

Șofer în Marea Britanie. Agenția de recrutare britanică Transline Resource Group, specializată în furnizarea de forță de muncă în distribuție și transporturi, oferă locuri de muncă în Marea Britanie pentru șoferii români de TIR, fără comision. Șoferii trebuie să aibă cunoștințe de limba engleză și să aibă permise de conducere categoria C+E.

Jobul presupune aprovizionarea supermarket-urilor și distribuție de mărfuri în orașe din Marea Britanie: Leeds, Rochdale, Castleford, Doncaster, Basildon. Angajații sunt plătiți cu sume cuprinse între 9 și 15 lire sterline pe oră și beneficiază și de o săptămână de training în Marea Britanie. Toate informații despre aceste locuri de muncă sunt disponibile aici.

Șofer la o firmă olandeză. Compania olandeză Jan de Rijk Logistics caută șoferi care să efectueze transport de marfă în toată Europa. Candidații trebuie să aibă permis de conducere categoria CE, să știe o limbă străină, să aibă o atitudine flexibilă și abilități bune de comunicare.

Compania oferă un program intensiv de instruire și un pachet salarial competitiv. Costurile de transport și de planificare vor fi aranjate de către Jan de Rijk. Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă puteți găsi AICI.

Șofer în Irlanda. Compania Leatrans Transport caută șoferi de camion care să lucreze în Irlanda și să realizeze curse spre Marea Britanie sau în alte țări din Uniunea Europeană. Șoferii trebuie să fie vorbitori de limbă engleză la nivel conversațional.

Salariile nete sunt de 1.900 de euro lunar, de 1.960-2.020 de euro după 6 luni, iar după un an de 2.020-2.080 de euro, plus diferite bonusuri. Mai multe informații despre aceste locuri de muncă în străinătate găsiți AICI.

Alte locuri de muncă în străinătate pentru șoferi români sunt listate AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte cu locuri de muncă în străinătate:

Ocazie unică! Locuri de muncă în agricultură, în Canada
Locuri de muncă în Germania, cu contract de muncă. Angajații model primesc și o excursie
Locuri de muncă sezoniere pentru români în străinătate
Locuri de muncă în vara aceasta pe litoralul din Grecia
Locuri de muncă pentru ingineri și maiștri, în Germania și Franța. Salariile trec de 1500 de euro
Locuri de muncă pe vase de croazieră. Se caută ghizi turistici, ospătari și bucătari
Locuri de muncă în străinătate în domeniul promovării produselor. Salarii de până la 2.500 de lire