Locuri de muncă în străinătate pentru inginerii români

locuri de muncă
Locuri de muncă pentru ingineri. Foto: Wikimedia Commons

Locuri de muncă în străinătate pentru inginerii români. Dacă aveţi o diplomă în inginerie şi doriţi să prindeţi un contract în străinătate, atunci aveţi la dispoziţie câteva oferte destul de interesante.

Vi le prezentăm pe cele mai bune în acest articol.

Compania Bosch caută atât lider de proiect, cât şi designer în inginerie. Candidaţii trebuie să aibă o diplomă în domeniu, trei ani de experienţă şi să vorbească fluent limba engleză sau germană. Puteţi aplica la aceste job-uri accesând link-urile de AICI şi AICI.

Pentru specialiştii în repararea telefoanelor mobile, Irlanda oferă slujbe bine plătite. Sunt mai multe niveluri de tehnicieni, iar locurile de muncă sunt plătite cu 9,5-11,5 euro pe oră, existând şi posibilitatea de a lucra ore suplimentare. Puteţi aplica AICI.

Locuri de muncă în străinătate pentru inginerii români. Germania

Germania caută ingineri automatişti, cu experienţă de cel mult doi ani în controlere programabile logice. Candidaţii vor lucra pentru compania Kuka Systems, care are peste 5.800 de angajaţi in 15 ţări din lume, având o branşă şi la Sibiu. Găsiţi mai multe detalii AICI.

O altă companie germană, FME, este în căutare de ingineri IT, cu o experienţă de cel puţin 3 ani în administrare de servere şi, preferabil, în dezvoltarea de software. Aflaţi totul AICI.

Se caută şi mineri sau ingineri în minerit pentru extracţiile de lignit din Germania. Experienţa cerută este de doar doi ani, iar numele companiei este Niklas Valmar. Aplicaţi AICI.

Locuri de muncă în străinătate pentru inginerii români. Alte ţări europene

Ciprioţii de la Atlas Group World Wide caută un inginer electronic sau mecanic, cu cunoştiinţe extinse în domeniul telecom. Beneficiile sunt pe măsura cerinţelor, cei care vor fi acceptaţi urmând să primească o primă de instalare în Cipru, o reducere de 20% a taxelor plătite, dar şi al 13-lea salariu, plus un alt potenţial salariu bonus. Aflaţi mai multe AICI.

Compania BCNC Group activează în Spania, Marea Britanie, Germania, Franţa şi Suedia în domeniul IT, inginerie şi telecomunicaţii. Sunt căutaţi ingineri atât software, cât şi hardware, cu cel puţin 5 ani de experienţă şi cu cunoştiinţe bune de limba engleză. Contractele sunt pe termen lung şi angajaţii vor lucra în cadrul unora dintre cele mai respectate centre tehnice din Europa. Puteţi aplica AICI.

 

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte cu locuri de muncă în străinătate: