Locuri de muncă în străinătate ca asistenți veterinari și șoferi de taxi sau de camion

Firmele din străinătate caută zilele acestea români care să meargă în Marea Britanie, în Irlanda și în Germania pentru posturi foarte bune, cazare asigurată și salariu atractiv.

1. O firmă este în căutare de asistenți veterinari cu experiență de aproximativ 3 luni (internship-uile și practica sunt luate în considerare) pentru a lucra în diferite regiuni din Marea Britanie.

Angajatorul oferă un salariu de început între 15 000 și 19 000 lire pe an și în jur de 6 săptămâni de cazare temporară subvenționată.

Firma oferă cele 50 de  locuri de muncă în zone foarte accesibile din Marea Britanie și are câteva cerințe de la viitorii angajați:

– Diplomă de asistent veterinar acreditată ACOVENE
– Experință minimă de 2100 ore (aproximativ 3 luni)
– Nivel de engleză conversațional
– Spirit de echipă.

Pentru a afla mai multe detalii despre aceste locuri de muncă și pentru a aplica,  puteți să o faceți AICI.

2. Un angajator din Irlanda caută români șoferi de camion pentru zece posturi. Cerințele de lucru sunt mici și nu se cere decât o experiență de peste un an în transport/distribuție și cunoștințe de engleză la nivel conversațional.

Condiţiile de lucru sunt simple și presupun:
-contract pe România, venit net cumulat de 1900 Euro lunar, în lunile în care sunt 31 zile calendaristice 1960 Euro/lună, după 6 luni 1960 – 2020, după un an crește salariul la 2020 – 2080 de Euro, plus diferite bonusuri;
– se lucrează 3 luni cu 3 săptămâni
– firma asigură transportul la plecare din România cu avionul din Bucureşti, Bacău sau Budapesta.
– camioanele pe care se lucrează sunt de tip euro 5, cu volan pe stânga majoritatea, dar și cu volan pe dreapta, în Daf, sunt toate dotate cu frigider și cu sistem de comunicare prin Transics.

Dacă vreți să aplicați pentru un post, puteți să faceți acest lucru AICI.

3.O altă firmă propune 50 de locuri de muncă în străinătate, în Marea Britanie și în Germania, fără comision, pentru șoferi de taxi și de autobuz.

De data aceasta, cerințele sunt ceva mai mari, dar și salariile sunt avantajoase, între 18000 și 25000 de lire sterline pe an, în funcție de destinație și de orele lucrate.

Pentru că pune mare preț pe siguranța călătorilor, firma are câteva cerințe clare de la viitorii angajați. Aceștia nu trebuie să fi avut vreodată amenzi pentru viteză în ultimii trei ani sau cazier și vor fi verificați la sânge.

Viitorul angajat trebuie să se descurce foarte bine în limba engleză, deoarece va trebui să comunice zilnic cu călătorii, iar cazierul și situația legată de permisul de conducere vor trebui traduse în limba engleză și legalizate la notar.

Dacă vreți să aplicați pentru acest post, o puteți face AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte cu locuri de muncă în străinătate:

Locuri de muncă în construcții și industrie pentru români în străinătate

Ocazie unică! Locuri de muncă în agricultură, în Canada
Locuri de muncă în Germania, cu contract de muncă. Angajații model primesc și o excursie
Locuri de muncă sezoniere pentru români în străinătate
Locuri de muncă în vara aceasta pe litoralul din Grecia
Locuri de muncă pentru ingineri și maiștri, în Germania și Franța. Salariile trec de 1500 de euro
Locuri de muncă pe vase de croazieră. Se caută ghizi turistici, ospătari și bucătari
Locuri de muncă în străinătate în domeniul promovării produselor. Salarii de până la 2.500 de lire