Locuri de muncă în străinătate. 11.000 de lei NET, ca îngrijitor de bătrâni. Cazarea este gratuită

Se caută îngrijitori de bătrâni în Anglia, iar salariul net oferit este de circa 2200 de lire sterline (peste 11.500 de lei). În plus, cazarea este oferită gratuit, în locuința celui asistat. Nu se percep comisioane candidaților.

Compania angajatoare are peste 8000 de beneficiari în Marea Britanie. Se lucrează în diverse localități de pe teritoriul Angliei, cum ar fi Londra, West si East Midlands, Northampton, Bishop Stortford, Essex, Stoke on Trent, Lutterworth, Croydon, Peterborough, Leicester, Oxfordshire, Bedford, Ipswich, Colchester, Nottingham, Luton, Kent, Milton Keynes, Leicester, Fulham, Kettering.

Toate detaliile despre înscrierea la acest loc de muncă sunt enumerate AICI.

Cerințe pentru candidați

Candidații – fie că au experiență sau nu, acesta nu e un criteriu eliminatoriu – trebuie să aibă capacitatea de a avea inițiativă, să stea calmi în situații de presiune și să fie dedicați muncii de îngrijitor.

Cei aleși vor ajuta beneficiarii cu nevoile personale (igienă, schimbat haine etc), vor planifica meniurile, vor găti și vor servi masa, se vor ocupa de îndatoririle casnice și vor oferi sprijin moral beneficiarilor.

Se oferă contract de muncă full time. Salariul săptămânal este de 655 lire, adică 732 de euro. Se poate lucra timp de 4-5 săptămâni, urmate de o pauză, sau chiar 3-6 luni, urmate de o pauză mai mare). Cazarea este gratuită, ca și transportul către domiciile beneficiarilor sau la aeroport.

Te poți înscrie la acest loc de muncă AICI, unde vei găsi și pagina de Facebook a companiei care facilitează angajarea.

Ai putea fi interesat și de următoarele locuri de muncă:

Locuri de muncă în 2017. Se caută femei de serviciu – salariu de peste 6500 de lei, cazare gratuită

Locuri de muncă în străinătate în 2017. 2 depozite în care salariul este de peste 1.500 de euro