Cea mai mare companie aeriană din Europa angajează în România. 1.200 € primă, fără experiență

însoțitori de zbor ryanair locuri de muncă
Foto: ryanair.com

Compania low cost Ryanair angajează 50 de însoțitori de zbor. Nu este nevoie de experiență, iar angajatorul oferă o primă de 1.200 de euro la angajare.

În perioada următoare, compania aeriană irlandeză va organiza interviuri de angajare în următoarele orașe din România:

Timișoara – 6 septembrie
București – 7 septembrie
Cluj-Napoca – 12 septembrie
Iași – 26 septembrie

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Se oferă:

– training
– contract garantat pe 3 ani după terminarea cursului
– primă de angajare de 1.200 de euro
– reduceri nelimitate la zboruri operate de Ryanair

Se lucrează 5 zile, perioadă urmată de 3 zile de pauză.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Fondată în 1984, Ryanair a devenit la începutul anului 2017 cea mai mare companie aeriană europeană, detronând Lufthansa la numărul de pasageri. În 2016, nu mai puțin de 117 milioane de persoane au zburat cu Ryanair, față de 109 milioane cu Lufthansa.

Ryanair deține 398 de avioane, zboară către 205 destinații și are 11.500 de angajați. În 2016, compania irlandeză a avut venituri de 6,5 miliarde de euro.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.