Două mari companii aeriene angajează în România. 1.200 euro primă, impozit 0, cazare gratuită

însoțitori de zbor ryanair locuri de muncă
Foto: ryanair.com

În această primăvară, companiile aeriene Ryanair și Qatar Airways fac recrutări în România. Zeci de posturi sunt disponibile pentru cei interesați de aceste locuri de muncă.

Ambele companii aeriene oferă beneficii substanțiale pentru angajații săi. În vreme ce Qatar Airways oferă cazare, transport gratuit și un venit neimpozitat de stat, Ryanair oferă o primă de angajare de 1.200 de euro și reduceri mari la zborurile efectuate în Europa.

Iată mai multe informații despre aceste locuri de muncă:

1. Compania aeriană irlandeză Ryanair recrutează însoțitori de bord în România. Experiența nu este necesară. Posturi disponibile: 50.

Interviurile vor avea loc în următoarele mari orașe din România:

Timișoara – 3 martie și 24 martie
Cluj-Napoca – 8 martie
București – 14 martie și 31 martie

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți APLICA.

Candidații care vor avea succes la interviu vor urma un training, iar apoi vor încheia un contract pe 3 ani cu Ryanair. Se oferă și o primă de angajare de 1.200 de euro.

Însoțitorii de zbor vor lucra 5 zile, iar apoi vor avea 3 zile de pauză. De asemenea, ei vor beneficia de reduceri substanțiale la bilete de avion în Europa.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți APLICA.

2. Compania aeriană Qatar Airways face recrutări în România, la Cluj-Napoca. Interviurile vor avea loc pe data de 4 martie, la ora 9 dimineața.

AICI găsiți mai multe informații despre unde va avea loc interviul și cum trebuie să vă prezentați (click pentru detalii).

Printre beneficiile acestor locuri de muncă se numără: obținerea unui venit neimpozitat de stat, cazarea gratuită, transport gratuit și diurne.

Candidații care vor avea succes la interviu vor locui în Doha, Qatar.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și despre ce trebuie să aveți cu dumneavoastră la interviu.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.