Locuri de muncă pentru tineri. Ce salarii se oferă în cea mai bogată țară a lumii

locuri de munca pentru tineri in strainatate doha qatar

Tinerii români pot concura, în această perioadă, pentru câteva locuri de muncă în cel mai bogat stat de pe Glob. Potrivit Fondului Monetar Internațional, Băncii Mondiale și CIA, Qatar este țara lumii cu cel mai ridicat produs intern brut pe cap de locuitor.

1. Dacă stăpâniți limba engleză suficient de bine pentru a preda copiilor de grădiniță puteți candidat pentru postul de educatoare într-o grădiniță de fete din Qatar. Se pot înscrie și persoane fără calificare de educator, dar care au calitățile necesare pentru a lucra cu copii preșcolari.

Vă puteți înscrie AICI, iar după preselecție veți merge pentru interviu la București sau la Cluj.

Concediul anual este de 60 de zile. Salariul este de 2.000 de euro/lună, neimpozabil, plus bonus de performanță. Asigurarea medicală la un spital din Doha este plătită de angajator.

Costurile de transport România-Qatar sunt suportate de angajator, pentru zborul de la început de contract și cel de la finalul înțelegerii (după 2 ani). Angajatul își plătește singur transportul atunci când alege să vină în concediu în țara natală.

Cazarea este asigurată de angajator în cameră proprie în apartamente. Aplicantele cu vârstă de peste 40 de ani vor locui într-un apartament single.

Trebuie menționat că, deși Qatarul este o țară musulmana, educatoarele angajate nu vor avea un port obligatoriu sau alte restricții vestimentare.

Puteți depune CV-ul pentru acest loc de muncă AICI.

2. Cei care au maximum 35-37 de ani, femei sau bărbați, se pot înscrie la selecția pentru consultanță în vânzări în magazine din industria modei.

Angajatorii caută 15-20 de tineri cu ocazia deschiderii unor noi centre comerciale. Se asigura viză, contracte de muncă legale, transport cu avionul București – Doha, cazare în condiții excelente, transport de la hotel la cazare, concediu plătit, salariu de circa 1500 de euro/lună.

Interviurile vor avea loc în România, în data de 30 ianuarie.

Aflăm unde va avea loc selecția, dar și numărul de telefon și adresa de email a angajatorilor, AICI.

Deși par mari pentru România, salariile de 1500-2000 de euro sunt considerate venituri mici în Qatar, un stat în care venitul mediu lunar al locuitorilor trece de 10.000 de euro.

Alte articole de interes:

Se caută însoțitori de zbor fără experiență. Salariu bun și primă de instalare de 1.200 de euro

Locuri de muncă în străinătate. 11.000 de lei NET, ca îngrijitor de bătrâni. Cazarea este gratuită

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

2 COMENTARII

  1. terminati mai cu prostiile; informativa bine inainte de a accepta un job in Qatar; asta va spune cineva care a avut 2 joburi acolo. Salariul de 2000 euro pt o educatoare e ceva SF, salarul mediu al unui indian/filipinez ( cele 2 natii reprezinta peste 80% din populatia qatarului) este de aprox 1500-2000 RON. Da, RON nu euro, iar arabii prefera sa angajeze 10 indieni, cu care poate face ce vrea, decat un european care va vrea anumite drepturi.

  2. @ Misha. Depinde de angajator, si eu am lucrat si aveam 2500 de Usd dar tot putin comparativ cu cat castigau nativii de engleza. iar povestea cu 10000 de euro e fie valabila doar pentru qatarezi, fie e vorba de 10000 de qatari ryal care inseamna cam 2750 usd. Dar da, mare parte este poveste. De intrebat inainte ce conditii de cazare sunt, cu poze anexate, in ce zona este locuinta, cate ore de lucru, etc.
    Pentru a avea un stil de viata decent + o masina( – cumparata cu rate la banca) (nu exista transport in comun, iar daca exista, e folosit doar de indieni, pakistanezi, etc – asta in august 2015 cand am plecat eu din Doha) iti trebuie cel putin 2000 de dolari pe luna cu cazare, asigurare si avion platit. iar din aia 2000, poate poti da deoparte 500…daca esti organizat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here