Locuri de muncă pentru șoferi. Salariile ajung la 4.360 de euro, se caută și începători

angajări șoferi TIR străinătate locuri de muncă pentru șoferi de TIR
FOTO: Mercedes Benz

Românii care își dorescă să lucreze ca șoferi au la dispoziție zeci de locuri de muncă scoase la concurs de mari companii de transport și logistică din Europa.

Unele dintre aceste companii caută și șoferi fără experiență, cărora le vor oferi programe de formare înainte de a începe munca propriu-zisă.

Salariile pentru șoferi care transportă mărfuri în UE ajung până la 4.360 de euro brut pe lună.

Iată câteva dintre cele mai interesante locuri de muncă pentru șoferi:

1. Compania DHL angajează 25 de șoferi de TIR care să lucreze în Anglia, în distribuția de mărfuri sub temperatură controlată. Nu se transportă mărfuri periculoase.

Locurile de muncă sunt pe perioadă nedeterminată, iar programul de condus este de 180 de ore pe lună.

Angajații trebuie să aibă un nivel mediu de comunicare în limba engleză.

Venitul brut este de 700 – 900 de lire pe săptămână, adică 847 – 1.090 de euro pe săptămână (3.388 – 4.360 de euro pe lună).

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

2. O firmă de transport din România angajează un șofer de TIR care să transporte marfă în comunitatea europeană (Franța, Belgia) și în Marea Britanie.

Pachetul salarial este de 1.700 – 2.000 euro/lună net (compus din salariu de bază + diurnă + bonusuri de performanță).

Reduceri eMAG pentru vacanța de vară. TOP 5 produse la ofertă

Transport rapid (avion) de la / până la camion, plătit de companie. Mediu de lucru legal, cu respectarea timpilor de conducere și de odihnă.

AICI puteți afla mai multe informații despre acest loc de muncă și puteți aplica.

3. O companie olandeză de transport caută un șofer de TIR care să transporte marfă în toată Europa. Locul de muncă este full time.

Angajatul trebuie să cunoască engleza sau germana, să aibă abilități bune de comunicare și să fie flexibil.

Angajatul va primi o poziție într-o companie care este puternic dezvoltată, într-un cadru internațional foarte dinamic. Compania Jan de Rijk oferă un program intensiv de instruire și un pachet salarial atractiv (între 1.700 și 2.100 de euro).

AICI puteți afla mai multe informații despre acest loc de muncă și puteți aplica.

4. O companie de transport (compania cehă CSC, cu punct de lucru în Linz, Austria) angajează 10 șoferi de TIR care să transporte marfă în Europa.

Șoferii vor transporta mărfurile pe ruta Austria – Belgia – Olanda.

Salariul minim este de 1.500 de euro net, iar cu bonusurile oferite în funcție de performanță se ajunge la 1.600 – 1.700 de euro. Mediul de lucru este prietenos, șoferii având oportunitatea de a lucra alături de mulți colegi români.

Se oferă cazare într-un apartament / casă lângă punctul de lucru din Linz, Austria. Se oferă asigurare de sănătate, pensie și șomaj.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

5. O companie de transport angajează 10 șoferi de TIR, cu sau fără experiență, care să transporte mărfuri pe teritoriul UE. Șoferii fără experiență vor fi formați de companie.

Angajații trebuie să fie disponibili să lucreze pentru perioade de aproximativ 8 săptămâni pe teritoriul UE, urmate de două săptămâni de odihnă acasă.

Salariul minim garantat este între 1.700 și 1.850 de euro pentru o lună întreagă lucrată pe comunitate (salariul pe țară + diurna). Transportul de la Sf. Gheorghe la locul de preluare a camioanelor și retur este gratuit, fiind asigurat de firmă cu microbuzele proprii. Se asigură parcare gratuită și păzită la Sf. Gheorghe pentru autoturismele proprii.

Condițiile de muncă sunt excelente: autovehiculele sunt noi (fabricație 2014-2016), echipate cu frigider, climă, sisteme automate de plată a taxelor de drum, sisteme moderne de comunicație prin satelit, telefon mobil.

Oferta pentru formarea șoferilor fără experiență:

– perioada de inițiere/formare: 1-3 luni de zile
– venituri de 600 euro/lună (salariul pe țară + diurna)

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

6. Compania De Rooy angajează 20 de șoferi de TIR. Se muncește timp de 4 săptămâni în străinătate, perioadă urmată de o săptămână liberă. Se oferă contract de muncă și se asigură training profesional pentru șoferi în Olanda.

Salariul pornește de la 1.800 de euro net, cu posibilitate de creștere după perioada de training și mentorat.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

7. Compania internațională de transport Hartl Crew Romania caută 50 de șoferi de TIR, inclusiv fără experiență, care să transporte mărfuri în UE.

Locurile de muncă sunt full time. Se oferă training la angajare, bonusuri în funcție de performanță și două săptămâni de concediu plătit după fiecare ciclu de muncă.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

AICI găsiți zeci de alte locuri de muncă pentru șoferi, în străinătate sau în România.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă pentru români în țările nordice. Suedezii caută muncitori serioși
Locuri de muncă pentru necalificați. Cele mai bune oferte din străinătate
Locuri de muncă la Lidl, în toată țara. Ce salarii oferă germanii