Locuri de muncă pentru şoferi, pe TIR-uri DHL în Anglia. Salariu de peste 2500 de euro

locuri de munca pentru soferi in anglia TIR DHL

Corporaţia de curierat DHL, cel mai mare operator de transport de marfă din lume, angajează în această perioadă şoferi pentru distribuţie de mărfuri sub temperatură controlată.

Sunt scoase la concurs 25 de posturi. Transporturile se efectuează doar în interiorul Angliei, nu se transportă mărfuri periculoase, iar timpii de descărcare sunt şi plătiţi. Programul de condus este de 180 de ore pe lună.

Toate detaliile despre aceste locuri de muncă pot fi consultate AICI (click pentru a accesa pagina cu informaţii).

Pentru acest locuri de muncă pot candida şoferi care deţin permis de conducere categoriile C,E, cu experienţă pe TIR. Cei care se înscriu nu trebuie să aibă antecedente penale.

Pentru fiecare oră de condus pe timp de zi se oferă 11 lire, ora de condus de noapte e plătită cu 12 lire, orele lucrate sâmbăta şi duminica se plătesc cu 14-15 lire, iar condusul în zile de sărbători naţionale este plătit cu 16 lire pe oră.

Venitul lunar trece, de regulă, de 2000 de lire şi poate ajunge până la 2500 de lire. Calculul e simplu. Dacă toate cele 180 de ore de condus lunare ar fi plătite cu 11 euro, angajatul ar câștiga 1980 de lire.  Angajatorul oferă asistenţă pentru găsirea unei unităţi de cazare pentru şofer şi oferă garanţia necesară în prima lună de închiriere a respectivului spaţiu de locuit.

Potrivit cursului BNR, 2000 de lire valorează 2530 de euro, în timp ce 2500 de lire valorează 3166 de euro.

Găsiţi informaţiile de contact ale angajatorului AICI (click pentru detalii).

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în SUA, cu cazare gratuită. Câți bani poți strânge în 8 luni de contract
Locuri de muncă în Dubai și Qatar. Salariul ajunge la 2.000 de dolari, cazarea e gratuită
Locuri de muncă în Suedia pentru români. Salarii mari, condiții excelente
La cules de afine, în Danemarca. Se lucrează șase ore, câștig – 300 de lei pe zi

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.