Locuri de muncă pentru șoferi. Oferte pentru începători și profesioniști, salariile ajung la 2000 de euro

Șoferii cu experiență, dar și cei aflați la început de drum au la dispoziție oferte de muncă în Europa, unde se înregistrează o adevărată criză de șoferi bine pregătiți.

Pentru șoferi profesioniști

Cei cu experiență se pot înscrie la selecția de șoferi organizată de Combi Logistics GmbH, cu sediul în Lubeck, Germania. Toate condițiile de angajare sunt explicate AICI (click pe link pentru detalii).

Se oferă un salariu net de 2100 de euro pe lună și se lucrează pe camioane Scania, de ultimă generație. Mașinile sunt dotate cu sistem de contactare dispecer Telematik. Dispecerul le vorbește șoferilor în limba română.

Pentru șoferi fără experiență

Al doilea loc de muncă ales de noi este unul destinat începătorilor în meseria de șofer pe TIR. Candidații nu trebuie neapărat să aibă certificat ADR (transport mărfuri periculoase), dar se angajează să îl obțină în termen de două luni de la angajare.

Sunt disponibile 12 locuri de muncă pentru acest post. Se lucrează pe comunitate pentru perioade de 8-10 săptămâni, urmate de o pauză plătită.

Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt explicate AICI (click pe link pentru amănunte).

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă pentru șoferi fără experiență. E de ajuns categoria B, dar engleza e necesară
Locuri de muncă în străinătate pentru necalificați, pe salarii de directori din România
Locuri de muncă în exoticul Dubai. Salarii de peste 1.500 de dolari, experiența nu e obligatorie

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.