Locuri de muncă pentru șoferi în afară. Salariile sar de 2.000 de euro net, se caută și începători

FOTO: Mercedes Benz locuri de muncă în sua
FOTO: Mercedes Benz

Românii interesați să lucreze ca șoferi în străinătate au la dispoziție în această perioadă sute de locuri de muncă, scoase la concurs de numeroase companii de transport și logistică. Unii angajatori caută și șoferi fără experiență.

Iată câteva dintre cele mai interesante oferte:

1. O companie caută 10 șoferi de camion care să lucreze în spațiul comunitar. Joburile sunt full time, iar șoferii vor conduce camioane de 40 de tone în țări precum Marea Britanie, Franța, Germania sau Olanda.

Șoferii vor beneficia de facilități precum: cazare la pensiune, dușuri și mașină de spălat la sediul firmei.

Venitul net asigurat este de 1.900 – 1.960 de euro pe lună și diurnă.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

2. O companie de transport caută șoferi începători pe autocamioane care să lucreze în spațiul comunitar.

Angajații trebuie să fie disponibili să lucreze în spațiul comunitar pentru perioade de timp între 8 și 10 săptîmâni și să efectueze tranzit cu feribotul pe rute comunicate. De asemenea, trebuie să cunoască o limbă de circulație internațională la nivel conversațional.

Șoferii vor conduce autocamioanele în țări precum Marea Britanie, Franța, Germania, Danemarca. Joburile sunt full time.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

3. O firmă de transport angajează 10 șoferi care să lucreze în spațiul comunitar, în țări precum Irlanda, Marea Britanie, Belgia sau Germania. Se lucrează 3 luni cu 3 săptămâni libere sau două luni cu două săptămâni libere.

Șoferii vor câștiga un venit net cumulat de 1.900 de euro lunar, iar în lunile în care sunt 31 zile de calendaristice 1.960 euro pe lună. După 6 luni vor câștiga 1.960 – 2.020 de euro, iar după un an 2.020 – 2.080, plus diferite bonusuri (100 de euro pentru cine dorește camion cu volan pe partea dreaptă, 400 de euro de Crăciun/Revelion).

Se oferă asigurare medicală privată și plata salariului la timp. Firma asigură transportul la plecare din România cu avionul pe ruta Bucureşti – Dublin.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

4. O companie caută 3 șoferi de TIR, cu sau fără experiență, care să lucreze în spațiul comunitar. Transportul se face în zona Marea Britanie – Olanda – Franța – Germania.

Salariul este de 1.600 de euro / lună, iar pentru instruire se va lucra în echipaj cu un șofer profesionist.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

5. O firmă de logistică angajează un șofer profesionist care să lucreze în Germania. Salariul net este de 2.100 de euro. Șoferul trebuie să aibă cunoștințe de limba germană sau engleză, să nu aibă cazier judicier, să aibă o personalitate plăcută și să fie foarte disciplinat.

Se oferă: contract de munca înregistrat în Germania cu asigurare medicală germană, posibilitate de creștere salarială dacă se lucrează mai multe weekenduri, dispecer în limba română sau engleză.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

6. O firmă de transport și logistică angajează 10 șoferi care să conducă autocamioane. Cunoașterea englezei, a germanei, a francezei sau a italianei (nivel conversațional) constituie un avantaj.

Șoferii trebuie să fie disponibili să lucreze în comunitate (12 săptămâni de lucru cu 3 săptămâni libere sau 8 săptămâni de lucru pe comunitate cu două săptămâni libere) sau să realizeze curse România – Europa de sud-est (3 săptămâni cu un weekend de 45 ore / 6 săptămâni cu o săptămână).

Se oferă: pachet salarial de 1.700 euro – 1.900 euro / lună, cu plata întotdeauna la timp, program de lucru legal, cu respectarea timpilor de odihnă și conducere, mașini noi de maximum 4 ani vechime (cu o medie de 1,5 ani).

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

7. O companie de transport angajează șoferi de trafic internațional. Aceștia vor lucra 4 săptămâni în străinătate, iar apoi vor face o pauză de o săptămână. Se oferă contract de muncă, training profesional pentru șoferi în Olanda, transport cu avionul și salariu ce pornește de la 1.800 de euro net, cu posibilitate de creștere după perioada de training și îndrumare.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

AICI găsiți și alte locuri de muncă în străinătate pentru șoferi.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în cele mai bogate țări din Europa. Șoferi în Norvegia, necalificați în Olanda
Locuri de muncă la Lidl. Ce salarii oferă nemții
Locuri de muncă la Profi. Ce salarii se câștigă

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.