Locuri de muncă pentru șoferi, în 2017. Salariu de 10.000 de lei, 26 de zile concediu, angajatul ajunge ZILNIC acasă

Un angajator din străinătate caută 10 șoferi de TIR pentru transport de mărfuri numai în interiorul Germaniei. Se lucrează la aprovizionarea de supermarketuri, iar orașul de activitate este Hanovra.

Tura zilnică este de 10 ore, o săptămână se lucrează în tura de dimineață, o săptămână în tura de după amiază. Astfel, angajatul ajunge zilnic acasă, spre deosebire de situația altor șoferi de TIR, care sunt lungi perioade plecați în curse, departe de familie.

Te poți înscrie la acest loc de muncă AICI.

Se lucrează aproximativ 200 de ore pe lună, iar salariul lunar net este de 2250 de euro.

În plus, se oferă bani de concediu, bani de Crăciun, curs de limba germană gratuit, 14 zile de cazare gratuită și consiliere în vederea găsirii unui loc de cazare convenabil. Primul avans este acordat la 14 zile după angajare, iar angajatul beneficiază și de ajutor la deschiderea unui cont bancar, înscrierea la primărie, asigurarea de boală și alocație pentru copii.

Se poate lucra în sistem 6 săptămâni lucrate și 2 libere.

Pentru a te înscrie la acest loc de muncă intră AICI.

Alte articole de interes:

Locuri de muncă în străinătate. 11.000 de lei NET, ca îngrijitor de bătrâni. Cazarea este gratuită

Locuri de muncă în străinătate în 2017. 2 depozite în care salariul este de peste 6.500 de lei

4 COMENTARII

  1. Bai fratilor nu mai faceti lumea sa mearga degeaba in germania am lucrat eu 7 luni acolo minciuni curate din ce spuneti ca se ofera din 2250 € ramai cu doar aproximativ 1200-1300 ca asigurarea de sanatate din start se opreste 300€ stoieru 120€ chiria cel putin 200€ si asta cu cele mai proaste conditii, minciuni curate nu mai spuneti numai ce ofera angajatorul spuneti ce impozite se opresc in germania si cat se opreste numai cn a lucrat acolo stie cum sta treaba cu nemti si cum trebuie sa munceasca romani acolo minciuni curate, fratilor care vreti sa mergeti acolo interesativa mai intai pentru ce bani veti munci cu adevarat si cum munciti si ce conditi vi se ofera nu va mai luati din ce spun ei pe anunt, va doresc mult noroc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here