Locuri de muncă pentru români în străinătate. Vase de croazieră și vânzări

Locuri de muncă pentru români în străinătate. Românii care vor să câștige un ban cinstit în străinătate în lunile de vară și toamnă au câteva opțiuni foarte bune la dispoziție.

În acest articol vă prezentăm câteva dintre ele. Dacă doriți să accesați direct lista cu toate locurile de muncă, tot ce trebuie să faceți este să dați un click AICI.

Locuri de muncă pentru români în străinătate. Vase de croazieră

Cei care vor să își petreacă următoarele luni pe un vas de croazieră au la dispoziție mai multe variante.

Pot alege un post în bucătărie. Salariul de bucătar pornește de la 1.200 de euro, la fel ca remunerația unu chelner la bar sau în restaurant.

Un barman este remunerat cu 1.400 de euro. Un post de menajeră pleacă de la 1.050 de euro. Toate sumelele reprezintă salariul net, iar fiecare angajat va semna un contract cu o firmă elvețiană prin care i se vor plăti contribuțiile la pensie și la asigurarea medicală.

Găsiți toate detaliile AICI.

O altă ofertă avantajoasă pentru cei care vor să lucreze pe un vas de croazieră caută persoane de peste 18 ani, cu spirit de echipă și motivație, cunoștințe de la limba engleză și experiență de cel puțin un an în hotel sau restaurant.

Angajatorul nu impune o limită superioară de vârstă a candidatului. Salarizarea se va face în euro și va cuprinde concediu plătit, pensie privată, asigurări de sănătate, alocație copil și cheltuielile de călătorie, acomodare și hrană.

Puteți trimite CV-ul dumneavoastră AICI.

Există job-uri disponibile și pe croazierele de pe râurile din Olanda și Belgia. Se caută barmani, chelneri, bucătari și spălători de vase.

Găsiți toate detaliile AICI.

Locuri de muncă pentru români în străinătate. Vânzări

Pentru cei pasionați de domeniul vânzărilor, există opțiuni în numeroase țări europene. Azi vă prezentăm două dintre ele: Germania și Italia.

Nemții caută un candidat ambițios, comunicativ, pregătit să învețe rapid și să muncească într-un mediu dinamic. Se lucrează cinci sau șase zile pe săptămână, cu contract realizat direct cu angajatorul.

Candidatul nu trebuie să aibă experiență în vânzări și poate lucra în Frankfurt, Munchen, Berlin sau în orașele austriece Viena și Graz.

Puteți aplica AICI.

Italienii vor un om dedicat și devotat vânzărilor, care este dornic să se împlinească pe plan profesional. Se cere gândire creativă și o prezență elegantă.

Puteți lucra în magazine din Roma, Milano, Veneția sau Florența.

Trimiteți CV-ul dumneavoastră, cu o fotografie, AICI.

Pentru mai multe locuri de muncă în străinătate, click AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă: