Locuri de muncă pentru români în străinătate. Posturi disponibile în logistică

angajări în depozite locuri de muncă în depozite angajări depozite joburi în depozite locuri de muncă în depozite din străinătate angajări în depozite din străinătate
Foto: Axisadman via Wikimedia Commons

Dacă vreți să lucrați în logistică, fie ca lucrător în depozite, dispecer sau secretar, atunci citiți acest articol, veți găsi câteva oferte interesante.

O companie britanică este în căutare de lucrători în depozite. Se cer cunoștințe de limba engleză, disponibilitate la program de muncă în schimburi și ore suplimentare, cât și o bună atenție la detalii.

Se oferă o rată de plată cuprinsă între 7 și 8,5 lire sterline pe oră. Vacanță plătită de 28 de zile lucrătoare pe an și cazare asigurată sunt alte două benefecii ale acestui post.

Puteți aplica pentru acest loc de muncă AICI.

Dacă aveți experiență ca dispecer de transport, atunci aveți șanse să prindeți un post în Irlanda.

Responsabilitățile includ monitorizarea activității șoferilor și a poziționării camioanelor, preluarea cererilor de ofertă și a comenzilor din partea clienților și întocmirea de rapoarte aferente departamentului de transport.

Salariul începe de la 1.500 de euro net pe lună și se oferă cazare plătită de firmă și mașină de serviciu plus concediu plătit de 21 de zile pe an.

Puteți trimite CV-ul dumneavoastră AICI.

Pentru un loc de muncă în Polonia, ca asistent manager, trebuie să aveți cunoștințe de Excel, Powerpoint și MS Office, dar și de limba engleză și poloneză.

Compania oferă un salariu motivant. Vă puteți înscrie pentru acest job AICI.

Dacă doriți să lucrați ca secretar la o companie internațională de logistică și cu posibilitatea de a avea biroul la Viena, trebuie să cunoașteți foarte bine limba germană.

Pentru alte cerințe și specificații ale postului, click AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole cu locuri de muncă:

Locuri de muncă la Kaufland, în toată țara. LISTA posturilor libere și salariile de la Kaufland
Locuri de muncă la Penny. Posturi libere şi salarii
Locuri de muncă la Lidl. Joburile disponibile și salariile oferite
Locuri de muncă pentru șoferi în Germania, Anglia și Olanda. Salariile ajung la 4.900 de euro
Locuri de muncă pe vase de croazieră
Locuri de muncă în construcții pentru români