Locuri de muncă pentru români în Danemarca, în 2015

Românii în căutarea unui loc de muncă în străinătate se pot orienta și spre țările nordice. Danemarca este una dintre cele mai bogate țări din Uniunea Europeană, iar angajatorii sunt adesea extrem de serioși și îi respectă pe angajați.

Locuri de muncă pentru români în Danemarca – Muncitori la ferme (se poate aplica până la 6 martie 2015)

Compania RCC AGRO DK oferă locuri de muncă pentru femei, bărbați și cupluri, în ferme zootehnice din Danemarca.

Contractul este pe o perioadă de un an și jumătate. Candidații trebuie să aibă între 18 și 33 de ani și să cunoască limba engleză sau germană la nivel conversațional.

Bărbații trebuie să aibă permis de conducere. Detalii despre angajator pot fi verificate pe siteul rccagrodk.com, iar mai multe informații despre interviul de angajare pot fi găsite aici.

Locuri de muncă pentru români în Danemarca – șofer de tir (perioada în care se face selecția: 16 februarie – 12 aprilie 2015)

Cei care candidează pentru acest post trebuie să aibă permis de conducere categoria C+E și atestate valabile, inclusiv ADR, precum și experiență în conducerea camioanelor de mare tonaj. Limba engleză sau orice albă limbă de circulație internațională (franceză, germană) reprezintă un avantaj la angajare.

Cei aleși vor conduce cele mai noi și mai moderne camioane, deținute de renumita firmă de transport Kim Johansen Transport. Pe lângă salariu, șoferii au asigurare medicală și plata orelor suplimentare de noapte. Se lucrează 8 săptămâni pe camion și 3 săptămâni de concediu plătit.

În timpul celor 8 săptămâni de lucru, șoferii își vor petrece timpul obligatoriu de odihnă în centrele speciale de odihnă ale firmei, din mai multe țări din UE. Cazarea în aceste centre este gratuită, iar în majoritatea acestor centre există și Internet WiFi.

Detalii despre acest job puteți găsi pe acest site.

Locuri de muncă pentru români în Danemarca – Muncitori în fabrici (plecări la sfârșitul lui februarie 2015)

Muncitorii trebuie să fie în formă fizică și mentală bună și să aibă o atitudine bună, si fie sociabili și serioși. Câștigul lunar este de 1.450 de euro, iar banii sunt plătiți o dată la 2 săptămâni. Se lucrează 40 de ore pe săptămână, iar orele suplimentare sunt plătite.

Perioada standard a contractului este de 3 luni, dar poate fi prelungită la 6 luni. Avantajul este că spațiul de cazare este pus la dispoziție de angajatorul danez, ca și masa.

Muncitorii trebuie să manipuleze mărfurile, să sorteze legume și fructe și să participe la operațiunile de ambalare și conservare a acestora.

Găsiți detalii despre job pe acest site.

Locuri de muncă pentru români în Danemarca – Medici în Danemarca, Suedia și Norvegia (se poate aplica până la data de 27 februarie 2015)

Se caută medici specialiști în psihiatrie, gastroenterologie, pneumologie, radiologie, neurologie și patologie. Candidații trebuie să trimită CV-ul, în engleză, la adresa info@medicarrera.com. Un model de CV poate fi solicitat prin email. Candidații au la dispoziție și un număr de telefon, +34 933 173 715.

După primele 6 luni, se oferă contract de muncă permanent. Programul de lucru 8/17, iar gărzile sunt plătite separat. Angajatorul oferă asistență în găsirea unei locuințe și a unei școli sau grădiniți, în cazul familiilor cu copii.

Cei interesați găsesc mai multe informații aici.

Locuri de muncă pentru români în Danemarca – Specialist în securitate IT (candidații pot aplica până pe 7 martie 2015)

Candidații trebuie să fie vorbitori de limba engleză și să fie absolvenți de Știința Calculatoarelor, Inginerie sau alte facultăți care au legătură cu domeniul IT. De asemenea, cei care aplică trebuie să aibă celor puțin 3 ani experiență în securitatea cibernetică și să cunoască tooluri ca Nexpose, Metasploit sau Burp.

Angajatorul Web Studio este o firmă de web design și dezvoltare din Odense, Danemarca.

Mai multe informații despre job găsiți la acest link.

Locuri de muncă pentru români în Danemarca – Bucătar cu experiență sau fără și ajutor de bucătar (candidații pot aplica până pe 5 martie 2015)

Angajatorul Sticks’n’Sushi caută bucătari și ajutor de bucătari pentru resturante din Copenhaga și Londra. Sunt scoase la concurs 10 joburi, iar transportul spre Copenhaga sau Londra este acoperit de angajator.

Angajatorul insistă că bucătarii-candidați nu trebuie neapărat o pregătire temeinică în acest domeniu, ci mult entuziasm și abilități de învățare rapidă. Toți cei selectați vor ajunge pe mâinile unor bucătari cu foarte mare experiență, din diverse state ale lumii. Pentru a înțelege și a fi înțeles, candidatul trebui să aibă bune cunoștințe de engleză.

Cei interesați de acest job pot aplica aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

output_Hh9RjX

Recomandările editorilor GreatNews:

Cea mai curajoasă bunicuță din România. Cum a demascat trei hoți
Comoara ascunsă de pe coasta Israelului. Bogății neprețuite, găsite din întâmplare
O tânără de peste Prut a primit cea mai neașteptată cerere în căsătorie