Locuri de muncă în străinătate pentru mecanici și electricieni români

Locuri de muncă în Germania (Wikimedia Commons)
Locuri de muncă în Germania (Wikimedia Commons)

Dacă aveți experiență ca mecanici sau electricieni, puteți prinde un loc de muncă bine plătit în străinătate.

În acest articol găsiți câteva dintre cele mai avantajoase oferte de job-uri în afara țării pentru electricieni și mecanici.

Nemții caută lăcătuși mecanici și mecanici agricoli. Este necesară cunoașterea limbii germane la nivel mediu și o formare profesională în domeniu, cât și experiență de muncă de minim trei ani.

Salariul promis este atractiv, iar contractul de muncă se încheie pe o perioadă nedeterminată. Mai mult, există posibilitatea de a colabora cu companii importante din Germania.

Puteți aplica pentru acest loc de muncă AICI.

Dacă aveți experiență ca mecanic de cutii de viteze, atunci puteți ajunge să lucrați în Norvegia.

Angajatorul oferă patru drumuri gratuite între Norvegia și România pe an, dar și transport gratuit la locul de muncă, cazare gratuită și asigurare.

Salariul este de peste 1.500 de euro pe lună.

Vă puteți înscrie pentru acest job AICI.

Dacă aveți experiență ca stivuitorist și doriți să munciți și să locuiți în Anglia, un mare retailer angajează zece persoane.

Salariul este de 2.200 de lire sterline pe lună, iar transportul până în Anglia și cazarea pe perioada instructajului sunt gratuite.

Există posibilitatea de a beneficia de un bonus de loialitate, de 500 de lire sterline, după primele 3 luni. Contractul vine cu numeroase alte beneficii.

Puteți trimite CV-ul dumneavoastră pentru acest job AICI.

O companie de recrutare caută ingineri electricieni și mecanici pentru Arabia Saudită. Sunt necesare diplome de absolvire a unei instituții de învățământ tehnic superior în domeniu, experiență profesională – de preferat în industria de petrol și gaz – și abilități bune de comunicare în limba engleză.

Se oferă un salariu atractiv, începând cu 3.200 de euro pe lună, bilete de avion gratuite, asigurare medicală, cazare și o lună de vacanță plătită pe an.

Puteți aplica pentru aceste posturi AICI.

Pentru mecanicii de camioane există mai multe posturi disponibile în Irlanda. Se cer cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional, experiență de cel puțin 2 ani în domeniu și disponibilitate pentru o perioadă îndelungată.

Se oferă contract individual de muncă, echipament de lucru și cazare.

Mai multe detalii găsiți AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în depozite din Marea Britanie, pentru necalificați. Salarii de peste 2.000 de euro
Ce salarii sunt la Carrefour, Kaufland, Billa, Cora și Auchan
Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută personal pentru îngrijirea bătrânilor
Locuri de muncă în Germania. Se caută zugravi, electricieni, tâmplari sau instalatori
Ce salarii sunt la Mega Image, Lidl, Profi și Penny