Locuri de muncă în două țări europene superbe. 100 de euro net pe zi, transport gratuit

locuri de muncă norvegia locuri de muncă în țările nordice locuri de muncă în norvegia locuri de muncă bine plătite în străinătate joburi norvegia
Locuri de muncă în Norvegia Foto: Wikimedia Commons / melenama (Flickr)

Românii care își doresc să lucreze în țările nordice au acum la dispoziție mai multe locuri de muncă în Norvegia și în Suedia.

Locurile de muncă disponibile sunt foarte diverse: există posturi pentru șoferi, pentru muncitori în construcții sau pentru mecanici.

Unele dintre cele mai bine plătite locuri de muncă sunt cele în construcții, unde o zi de munca este plătită și cu 104 euro net. Unii angajatori plătesc transportul și cazarea.

Iată câteva dintre cele mai interesante locuri de muncă în Norvegia și Suedia:

1. O companie caută un șofer care să lucreze în Suedia, pe camion Volvo cu remorcă (25 metri). Se respectă programul de lucru.

Salariul este de 2.200-2.500 de euro, în funcție de experiență.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

2. O altă firmă angajează șoferi pentru Suedia, care să lucreze pe camioane Volvo, Scania, dotate cu frigider și sisteme automate de plată a autostrăzilor.

Se cară mărfuri generale, iar cursele se desfășoară numai pe teritoriul Suediei cu platformă container.

Se oferă:
– Transportul dus-întors este asigurat de companie
– Cazare la baza companiei de transport; în incinta bazei sunt dormitoare, bucătărie, dușuri, mașină de spălat-uscator rufe, televizor
– Grila de salarizare este compusă din salariul pe țară plus diurna, ajungându-se la un total de 1.800 euro/lună. Dacă se depășește pragul de 10.000 km/luna, la fiecare 1.000 km peste se acordă 100 de euro.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

3. O companie de recrutare selectează șoferi pentru parcuri de distracții din Suedia. Cunoașterea limbii engleze reprezintă un avantaj.

Jobul presupune încărcarea/descărcarea/asamblarea și transportul tuturor obiectelor aflate în incinta parcului. Cazarea este asigurată de angajator.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

4. O firmă de recrutare este în căutarea a 5 zidari faianțari care să muncească în Norvegia, în zona Oslo. Muncitorii vor încheia contract de muncă permanent direct cu angajatorul norvegian.

Se oferă:
– Contract de munca full time înregistrat în Norvegia;
– Transportul dus este plătit de către angajator;
– Salarizare de aproximativ 13 euro net pe oră (adică 104 euro pentru o zi de muncă de 8 ore);
– Ore suplimentare plătite;
– Asistență pentru înregistrarea la autoritățile norvegiene.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă, inclusiv numărul de telefon la care puteți obține mai multe detalii.

5. O firmă de logistică este în căutare de șoferi de TIR pentru Norvegia. Se lucrează 3 luni în afara țării, urmate de o lună acasă.

Salariul este de peste 1.500 de euro.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

6. O agenție de recrutare caută 5 persoane care să lucreze ca sudori sau lăcătuși în Norvegia.

Locurile de muncă sunt atât full time, cât și part time.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă, inclusiv adresa de e-mail pentru aplicare.

7. O companie din Suedia angajează un mecanic de lifturi. Salariul brut pe lună este de 30.000 de coroane, adică 3.140 de euro.

Se oferă:
– bilete de avion dus-întors plătite de angajator
– cazare plătită în proporție de 50% de angajator (adică 300 de euro pe lună)
– internet gratuit

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.