Locuri de muncă în Marea Britanie. Se acceptă cupluri sau grupuri de prieteni

O companie specializată în contracte de muncă carer în Marea Britanie sau experiențe de viață prin programe work and travel anunță că este în căutare de personal pentru hoteluri.

Potrivit firmei de recrutare, e nevoie de o experiență de minim șase luni în vânzări, servicu clienți sau domeniul hotelier. Cei care au sub 30 de ani este recomandat să aibă experiență în domeniile solicitate, însă nu e obligatorie.

De asemenea, trebuie să știți limba engleză la nivel conversațional.

Venitul estimat este între 800 și 2000 de lire sterline pe lună. În urma acestei experiențe obțineți o diplomă de calificare potrivit job-ului pe care l-ați avut, vă îmbunătățiți limba engleză și aveți acces la cursuri.

Firma de recrutare a fost fondată în 2005 și oferă programe de tip Work and travel USA, work experience UK & Canada, Au pair USA, EU, Canada, Career Training/Internship Program USA, Internship Greece, Valencia și Franța

Toate detaliile despre job-urile din Marea Britanie le găsiți AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.