Locuri de muncă în Marea Britanie cu salarii de peste 3.000 de euro

Săptămâna aceasta au apărut mai multe oferte de angajare din partea unor firme din Marea Britanie. Iată o selecție de joburi care sunt plătite cu peste 3.000 de euro pe lună:

O firmă de recrutare caută 20 de persoane care să lucreze în vânzări în străinătate (Marea Britanie, Olanda, Germania), în cele mai mari capitale și orașe din Europa.

Joburile sunt full time (5-6 zile pe săptămână). Angajații vor promova produse cosmetice de lux în centre comerciale și în aeroporturi. Biletul de avion este gratuit, cazarea se face aproape de locul de muncă (timp de două-patru săptămâni, cazarea este gratuită), iar angajații vor beneficia de training profesional.

Veniturile sunt cuprinse între 1.000 și 2.500 de lire (adică între 1.360 și 3.400 de euro).

AICI puteți aplica și puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă.

Locuri de muncă pentru șoferi

O firmă din Marea Britanie angajează șoferi profesioniști categoriile CE pentru companii renumite în domeniul transporturilor, distribuției și logisticii precum: Island Frozen Food, B&Q, sau Marks & Spencer.

Locurile de muncă sunt pe perioadă nedeterminată, iar transporturile se efectuează exclusiv pe teritoriul Angliei.

De asemeanea, mai precizează angajatorii, nu se transportă mărfuri periculoase, timpii de încărcare și descărcare sunt plătiți, iar programul de conducere este de 180 de ore pe lună.

Oferta asigură un venit estimat între 700 și 900 de lire pe săptămână. De asemenea, angajatorul vă ajută și în ceea ce privește cazarea.

Mai multe detalii despre acest job găsiți la ACEST LINK.

Locuri de muncă pentru medici

Englezii caută medici specialişti de urgenţă. Perioada contractului este de un an de zile, cu posibilitate de prelungire. Salaiul este între 50.000 şi 65.000 de lire sterline brut pe an.

Se lucrează între 37 şi 44 de ore pe săptămână.

Angajatul va primi acces la asigurările medicale şi la schema de pensie. Cazarea este asigurată de angajator, contra cost. Există posibilitatea de a face ore suplimentare.

Pentru a aplica la acest job, click AICI.

 

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în Austria. Personal pentru nave, bone, programatori, oameni în construcții și un super-farmacist
Jobul zilei. Iubești copiii și animalele? Te poți angaja într-o casă de vis din Austria
Cel mai mare magazin online din România face angajări! Locuri de muncă disponibile, pe oraşe
Joburi în străinătate pentru cupluri. Salarii și de peste 1800 de euro
Locuri de muncă în agricultură în Marea Britanie și în România. Se caută necalificați, tehnicieni, manageri