Locuri de muncă la Lidl. Campanie de angajări uriașă. Lista salariilor oferite, oraș cu oraș

FOTO: realestate.lidl lidl locuri de muncă
FOTO: realestate.lidl

Lanțul de magazine Lidl face angajări masive în această perioadă. Sunt scoase la concurs locuri de muncă pe o mulțime de posturi. Aflăm care sunt acestea, dar și salariile oferite de grupul german, în acest articol.

Toate locurile de muncă disponibile în prezent la Lidl sunt afișate AICI.

Se caută angajați în orașele: București, Baia Sprie, Alba Iulia, Timișoara, Arad, Târgu Mureș, Turda, Câmpia Turzii, Luduș, Sebeș, Galați, Bacău, Bârlad, Oțelu Roșu, Brăila, Târgu Secuiesc, Cernica Pantelimon, Lugoj, Pașcani, Reșița, Slobozia, Urziceni, Iași, Tulcea, Câmpulung Muscel, Roman, Piatra Neamț, Turnu Măgurele, Popești Leordeni, Constanța, Medgidia, Năvodari, Hunedoara, Deva, Bistrița, Tășnad, Năsăud, Gherla, Târgu Jiu, Satu Mare, Cluj, Rădăuți, Zalău, Chitila, Buftea, Bragadiru, Găești, Balotești, Voluntari, Tunari, Târgoviște, Titu, Tuzla, Otopeni, Moreni, Câmpulung Moldovenesc, Mediaș, Avrig, Târgoviște, Zărnești, Brașov, Aiud, Ploiești și Bușteni.

Se caută tot felul de angajați, de la lucrători comerciali și vânzători la șefi de vânzări și specialiști în logistică ori achiziții. Lista completă a posturilor libere la Lidl poate fi consultată AICI.

Angajări Lidl. Ce salarii se oferă în 2018

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro, un vânzător casier angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un casier angajat în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei, la care se adăugau tichete de masă și prima de Paști și de Crăciun.

Un vânzător casier angajat full time în Iași cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Angajări Lidl – Ce salarii sunt în Iași

Un asistent manager angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Angajări Lidl – Ce salarii sunt în București

Un operator TVCi angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 2.300 de lei.

Un șef de magazin angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în decembrie 2018 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Angajări Lidl – Ce salarii sunt în Timișoara

Un angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în 2017 un salariu lunar net de 2.300 de lei.

Un vânzător angajat full time în Tecuci, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 1.450 de lei.

Un vânzător casier angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în anul 2017 un salariu lunar net de 1.550 de lei.

Un casier angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în anul 2017 un salariu lunar de 2.400 de lei net.

Un manager de magazin angajat full time în Florești, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în anul 2017 un salariu lunar net de 5.700 de lei.

Un vânzător angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în anul 2017 un salariu lunar net de 2.300 de lei.

Angajări Lidl – Ce salarii sunt în Cluj-Napoca

Un casier și lucrător comercial angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în octombrie 2017 un salariu lunar net de 1.780 de lei net și tichete de masă de 300 de lei.

Un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

V-ar putea interesa și:

Locuri de muncă în țările nordice. Ce beneficii au românii care muncesc acolo

Mare campanie de recrutări la Fan Courier, în 28 de orașe. Ce salarii se câștigă

UPC România angajări: se recrutează în 24 de orașe. Lista salariilor

Penny Market recrutează masiv în toate colțurile țării. Lista salariilor oferite

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.